Foutmelding

Deprecated function: Function create_function() is deprecated in views_php_handler_area->render() (regel 39 van /home/argus/domains/ttvargus.nl/public_html/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).

Vereniging

Tafeltennis is een leuke en gezellige sport voor iedereen

Op twee locaties (Harkstede en Hoogezand) zijn elk week vele jeugd- en seniorleden op meerdere dagen van de week actief bezig.

Met ongeveer 40 jeugd en 50 seniorleden is Argus één van de grootste tafeltennisverenigingen in de provincie Groningen. Hierdoor is het mogelijk om de meesten op hun eigen niveau te laten spelen.

Behalve het tafeltennissen zelf vinden we ook de sociale kant belangrijk. Daarom worden er regelmatig andere activiteiten georganiseerd. In Harkstede is het na afloop gezellig toeven aan de bar in de Sportkantine bij Herman en Adrie Schoenmaker.

De wedstrijden van de jeugd worden op zaterdag gespeeld. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op vrijdagavond en de uitwedstrijden zijn afhankelijk van de speeldag van de tegenstander.

Argus is 1 x landskampioen bij de Heren geweest.

Tafeltennisvereniging Argus is opgericht op 23 april 1955 en is gevestigd te Harkstede. De statutaire naam is Argus. Het verenigingsnummer is 1282 KvK nummer 40023707. Het bankrekening is IBAN NL33ABNA0901441821