Argus Jeugdnieuws

 • jeugdverslag

  okt
  13

  Twee argus jeugdteams bovenaan halverwege de competitie
   
  Wederom thuiswedstrijden voor Argus jeugd
   
  Argus 1 had Tempo team 1 op bezoek. Het team begon wat matig aan de wedstrijd en stond met 0-2 achter. Hierna ging het stukken beter en kwam er een 7-3 overwinning uit de bus. Fleur Hoogeveen was weer goed voor 3 gewonnen partijen. Tiemo Laban won er 2, Liecke Greven 1 en ook het dubbel werd door Fleur en Liecke gewonnen. Halverwege de competitie staat dit team met 6 punten voorsprong ruim aan kop in hun poule.
   

  Door Annette Storteb... lees verder
 • jeugdverslag

  sep
  29

  Argus jeugd doet goede zaken
   
  Alle Argus team speelden een thuis wedstrijd, maar Argus 1 deed dit in verband met het tijdstip in Emmen.
   
  Argus 1 speelde daar tegen Dokkum 1, dit Noordelijke onderonsje werd  gewonnen door Argus met 8-2. Fleur Hoogeveen was weer goed voor drie punten, Tiemo Laban en Liecke Greven voegden daar ieder twee aan toe.  Dit team staat nu 5 punten los van de nummer twee in de poule.
   

  Door Annette Storteb... lees verder
 • jeugdverslag

  sep
  22

  Argus 1 op dit moment koploper in Landelijk B.
   
  Wederom was het reizen voor de jeugd van Argus. Iedereen had weer een uitwedstrijd.
   

  Door Annette Storteb... lees verder
 • jeugdverslag

  sep
  15

  Alle argus teams al vroeg op pad bij voor de wedstrijd.
   
  Aan gezien alle argus jeugd teams een uitwedstrijd hadden en er drie team in het land spelen waren ze allemaal al vroeg op pad om op tijd te zijn voor hun  wedstrijd.
   
  Argus 1 ging op bezoek bij BIT.NL 1 uit Ede en er werd goed gewonnen met 3-7. Fleur Hoogeveen wist wederom al haar drie wedstrijden te winnen, Liecke Greven won er twee en Tiemo Laban won er 1. Ook het dubbel werd gewonnen door Argus
   

  Door Annette Storteb... lees verder
 • Jeugdverslag

  mrt
  31

  Bas van der Graaf wint zijn B-licentie
   
  Tijdens het laatste toernooi van dit seizoen om een B –Licentie te verdienen is het Bas van der Graaf gelukt om die B-Licentie te bemachtigen. Hij wist in een poule van 8 alle wedstrijden te winnen en daarmee was de B-licentie binnen.
   
  De competitie deze week betrof weer een uitwedstrijd voor alle teams.
   

  Door Annette Storteb... lees verder
 • Jeugdverslag

  mrt
  24

  2de helft jeugd competitie begonnen

  Argus 1 speelde thuis tegen SVE uit Utrecht. Fleur Hoogeveen, Liecke Greven en Tiemo Laban waren eensgezind vandaag en wonnen er ieder twee. Het dubbel was ook voor Argus, dus werd er met 7-3 gewonnen.

  Argus 2 speelde thuis tegen Gttc 1 uit Groningen. Ondanks dat er met een invaller uit team 4 werd gespeeld was de stand beter dan in hun uit wedstrijd. Toen werd ern met 2-8 verloren, nu met 4-6. Pien Kamps was goed in vorm en won er twee. Danielle Storteboom en invaller Bas van der Graaf wonnen er ieder een.

  Door Annette Storteb... lees verder
 • Jeugdverslag

  mrt
  17

  Lastig weekend voor Argus Jeugd Argus 1 speelde uit tegen Blijmaat 1uit Huizen, dit werd een spannend geheel en het teams waren aan elkaar gewaagd, de stand werd ook 5-5. Fleur Hoogeveen wist 2 partijen te winnen, Liecke Greven en Tiemo Laban ieder een en ook het dubbel werd door Argus gewonnen. Nu de competitie op de helft is staan ze op een vierde plek in deze poule maar het staat nog wel dicht bij elkaar de eerste vier. Argus 2 speelde uit tegen Blauw-Wit 1 uit Alemo. Argus 2 had een zware middag en verloor met 8-2. De beide winstpartijen werden gemaakt door Thije Greven.

  Door Annette Storteb... lees verder
 • Jeugdverslag

  mrt
  10

  Volle bak in de Borgstee

  Na weer een week geen competitie in verband met het jeugdklassentoernooi in Zwolle moesten nu alle jeugd teams thuis spelen.

  Argus 1 speelde tegen DTS 1 uit Enschede. Fleur Hoogeveen deed goede zaken door al haar drie partijen te winnen. Liekce Greven en Tiemo Laban wonnen er ieder twee. Ook het dubbel werd gewonnen door Argus. Hierdoor werd er met 8-2 gewonnen.

  Door Annette Storteb... lees verder