Competitienieuws

jeugdverslag

sep
15

Alle argus teams al vroeg op pad bij voor de wedstrijd.
 
Aan gezien alle argus jeugd teams een uitwedstrijd hadden en er drie team in het land spelen waren ze allemaal al vroeg op pad om op tijd te zijn voor hun  wedstrijd.
 
Argus 1 ging op bezoek bij BIT.NL 1 uit Ede en er werd goed gewonnen met 3-7. Fleur Hoogeveen wist wederom al haar drie wedstrijden te winnen, Liecke Greven won er twee en Tiemo Laban won er 1. Ook het dubbel werd gewonnen door Argus
 

Door Annette Storteb... lees verder

Jeugdverslag

mrt
31

Bas van der Graaf wint zijn B-licentie
 
Tijdens het laatste toernooi van dit seizoen om een B –Licentie te verdienen is het Bas van der Graaf gelukt om die B-Licentie te bemachtigen. Hij wist in een poule van 8 alle wedstrijden te winnen en daarmee was de B-licentie binnen.
 
De competitie deze week betrof weer een uitwedstrijd voor alle teams.
 

Door Annette Storteb... lees verder

Jeugdverslag

mrt
24

2de helft jeugd competitie begonnen

Argus 1 speelde thuis tegen SVE uit Utrecht. Fleur Hoogeveen, Liecke Greven en Tiemo Laban waren eensgezind vandaag en wonnen er ieder twee. Het dubbel was ook voor Argus, dus werd er met 7-3 gewonnen.

Argus 2 speelde thuis tegen Gttc 1 uit Groningen. Ondanks dat er met een invaller uit team 4 werd gespeeld was de stand beter dan in hun uit wedstrijd. Toen werd ern met 2-8 verloren, nu met 4-6. Pien Kamps was goed in vorm en won er twee. Danielle Storteboom en invaller Bas van der Graaf wonnen er ieder een.

Door Annette Storteb... lees verder

Jeugdverslag

mrt
17

Lastig weekend voor Argus Jeugd Argus 1 speelde uit tegen Blijmaat 1uit Huizen, dit werd een spannend geheel en het teams waren aan elkaar gewaagd, de stand werd ook 5-5. Fleur Hoogeveen wist 2 partijen te winnen, Liecke Greven en Tiemo Laban ieder een en ook het dubbel werd door Argus gewonnen. Nu de competitie op de helft is staan ze op een vierde plek in deze poule maar het staat nog wel dicht bij elkaar de eerste vier. Argus 2 speelde uit tegen Blauw-Wit 1 uit Alemo. Argus 2 had een zware middag en verloor met 8-2. De beide winstpartijen werden gemaakt door Thije Greven.

Door Annette Storteb... lees verder

Jeugdverslag

mrt
10

Volle bak in de Borgstee

Na weer een week geen competitie in verband met het jeugdklassentoernooi in Zwolle moesten nu alle jeugd teams thuis spelen.

Argus 1 speelde tegen DTS 1 uit Enschede. Fleur Hoogeveen deed goede zaken door al haar drie partijen te winnen. Liekce Greven en Tiemo Laban wonnen er ieder twee. Ook het dubbel werd gewonnen door Argus. Hierdoor werd er met 8-2 gewonnen.

Door Annette Storteb... lees verder

Jeugdverslag

feb
10

Jeugd competitie Argus jeugd weer begonnen. De competitie is alweer twee weken aan de gang, maar hier volgt het eerste verslag van dit seizoen. Argus 1 komt net als vorig seizoen uit in Landelijk B. De spelers Fleur Hoogeveen, Liecke Greven en Tiemo Laban gaan hier hun beste beentje voor zetten om zo hoog mogelijk te gaan eindigen. Tijdens de eerste wedstrijd moest dit team naar Utrecht en speelde tegen SVE 1. Hier werden de punten verdeeld, het werd 5-5. Fleur en Liecke wonnen er ieder 2, Tiemo won er 1.

Door Annette Storteb... lees verder

Jeugdverslag

nov
25

Jeugd Argus 3 Kampioen!!!
.
 
Het 3de jeugdteam van argus is al een ronde voor de laatste wedstrijd kampioen in de Noordelijke divisie. Dit team had genoeg aan 6 punten . Ze speelden tegen concurrent Vinkhuizen en moesten nog wel flink aan de bak. Uit eindelijk werd het 4-6 voor Argus en daar mee kunnen ze niet meer ingehaald worden door Vinkhuizen. Volgens seizoen komt dit team uit in Landelijk C. Justin van der Laan, Roos Veen , Annelien Greydanus en Soeverain N`yudi gefeliciteerd met dit resultaat!
 

Door Annette Storteb... lees verder

Jeugdverslag

nov
04

 Gezelligheid in de Borgstee
.
 
Alle argus jeugd teams  speelden deze ronde thuis dus het was lekker gezellig.
 
Argus 1 speelde tegen Hilversum 1 . Dit team stond met 1-3 achter maar kwam toen op stoom want het werd  7-3 voor Argus . Fleur Hoogeveen won al haar drie wedstrijden, Liecke Greven en Tiemo Laban wonnen er ieder twee.
 

Door Annette Storteb... lees verder

Pagina's

Subscribe to RSS - Competitienieuws