Zeer goed weekend Argus Jeugd

Harkstede- Goed begin Argus jeugd in tweede deel competitie

Argus 1 deed erg goede zaken tegen de koploper de Treffers 2. In Klazinaveen wisten onze jongens te winnen met 7-3, waardoor ze nu de koppositie hebben overgenomen. De punten werden gescoord door: Caspar van Rooijen drie, Timon Strijbosch twee en Maurice Storteboom een en ook het dubbel ging mee naar huis.

Argus 2 deed in eigen huis ook erg goede zaken tegen de Treffers 5. De uitslag was 9-1 en hierdoor staan ze nog maar een punt af van de huidige koploper. Lars Nieborg en Scott van Kampen wonnen al hun drie partijen, Harm-Jan Hazenberg moest genoegen nemen met twee gewonnen partijen.

Argus 3 deed het ook voortreffelijk in Finsterwolde tegen Oldambt 2 en wonnen met 1-9. Invaller Mervin van Dijken voelt zich blijkbaar erg thuis in deze klasse, want hij wist wederom drie partijen te winnen, dit lukte ook Remco Bosma. Gijs de Vries nam nog twee partijen mee naar huis en ook hier werd het dubbel gewonnen.

Argus 4 had een uitwedstrijd tegen Argus 5 , dus gewoon lekker in de Borgstee spelen. Argus 4 nam revanche op hun eerdere wedstrijd en wonnen nu met duidelijke cijfers:1-9. Mellisa Halmingh en Tiemo Laban hadden weinig moeite met de meiden van team 5 en wonnen al hun drie partijen. Willem-Jan Oostland verloor er een tegen Danielle Storteboom. Zij wist de eer van team vijf hoog te houden. Door deze uitslag maakt ook team vier nog duidelijk kans op de eerste plek over een paar weken.

Argus 6 speelde uit tegen Midstars 1 in Middelstum en wisten ook te winnen met 3-7. Jort Everts wist alle drie wedstrijden te winnen, Niek Schoonbeek en Douwe Kruizenga ieder twee.

Argus 7 had ook een uitwedstrijd en wel tegen Argus 9 en speelden dus ook gewoon in Harkstede. Dit team had geen medelijden met ons laatste team en wonnen genadeloos met 0-10. Thije en Liecke Greven en Luuk Tholen waren verantwoordelijk voor dit resultaat. Argus 7 gaat moeiteloos richting het kampioenschap lijkt het.

Argus 8 had als laatste een uitwedstrijd tegen actief 2 en wisten net niet te winnen, de uitslag was 6-4 voor Actief. Julia Broerken wist er twee te winnen en Boudewijn Stok een en ook hier was het dubbel voor Argus.