Zeer geslaagde kerststage smaakt naar meer

De beide dagen na kerst is er door zestien mensen heel intensief in De Borgstee getraind. Er was een programma met drie sessies op zaterdag en twee op zondag, waarbij ook het fysieke gedeelte niet werd vergeten. De trainingen stonden onder leiding van Matthias en Bennie. We waren net als tijdens de zomerstage bijzonder blij met de inbreng van Klaus Geske. Klaus is voormalig jeugdbondscoach van België en heeft in het kader van zijn opleiding aan de Sporthochschule in Köln langere tijd stage gelopen in de tafeltennismekka’s China en Zweden.

Door de veranderingen op het Grunopark hebben we naar passende oplossingen moeten zoeken voor de overnachtingen en maaltijden. Door het prachtige werk van Harm en Dina is dat gelukt. De overnachtingen in Bed & Breakfast ‘Onder dak’ en de maaltijden in De Appelhof waren bijzonder goed verzorgd. Zonder hun inzet en enthousiasme waren de trainingsdagen niet mogelijk geweest. Hulde! Het smaakt naar meer, hopelijk komt er de komende zomer een vervolg.

De komende week starten de reguliere trainingen in zowel Harkstede als Hoogezand. Voor de jeugdspelers staan aanstaande zaterdag de clubkampioenschappen op het programma. De deelname is al groot. Jeugdleden die zich nog niet hebben opgegeven kunnen dat deze week nog bij Linda (activiteiten.argus@gmail.com) of bij hun trainer doen.