Woord van het bestuur

Op en top tafeltennis...

De afgelopen maanden hebben maar weer eens bewezen dat Argus op verschillende fronten tafeltennis ademt. Natuurlijk kunnen we dan niet om ons jubileumweekend heen. Een geweldige feestavond, een receptie met bezoek van wethouders van Slochteren en Hoogezand-Sappemeer, een zeer geslaagd WUTTO-toernooi (smaakt dat naar een jaarlijks terugkerend evenement in De Borgstee?) en volop aandacht in de regionale weekbladen. Maar er was meer! Een paar voorbeelden: een pupillen/welpen-toernooi in De Borgstee, de successen van de jeugd tijdens de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen en de finales van de Nationele Jeugdmeerkampen en de start van Double Match. Ook de komende weken zal er nog volop activiteit zijn, onder meer het uitje voor onze jeugdleden en een aantal jeugdleden is geselecteerd voor het team van de NTTB afdeling Noord voor de NTTB Jeugdcup. Hou onze website en je mailbox in de gaten!

Het bestuur is dit jaar van start gegaan met de intentie om de verschillende activiteiten weer op de rit te krijgen. Daarin zijn we weliswaar naar onze mening voldoende geslaagd, al staan we ook niet te juichen. Een aantal activiteiten is niet van de grond gekomen, zoals de donateursactie. Dat is jammer te moeten constateren. We kunnen tegelijkertijd echter niet verwachten van de harde kern om die taken ook nog eens op hun schouders te nemen. We moeten zuinig zijn op onze vrijwilligers!

Sietze Greydanus kandidaat-voorzitter
Zoals in een eerder woord van het bestuur aangegeven zal Peter Hanning na één jaar het voorzitterschap neerleggen, conform hij heeft aangegeven bij zijn verkiezing. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij Sietze Greydanus bereid hebben gevonden om de voorzittershamer ter hand te nemen. Wij zullen hem voordragen op de komende Algemene Ledenvergadering. Is daarmee het bestuur compleet? Nee! We willen op korte termijn graag ook de bestuursfunctie "sporttechnische zaken" hebben ingevuld. Die is nu reeds enkele maanden vacant. Deze functie hoeft zeker niet te worden bekleed door een tafeltenniskenner. Technische kennis hebben wij in ons Argus-huis, nietwaar? Het zou heel mooi zijn om iemand in bestuur te mogen verwelkomen die organisatorisch/beleidsmatig sturing kan geven aan dit cluster. Wij hopen op korte termijn in gesprek te kunnen komen met een aantal personen. Zover is het helaas nog niet gekomen. Wat als deze functie niet wordt ingevuld? Dan zal het bestuur nog voor de zomervakantie een extra algemene ledenvergadering uitschrijven, omdat het bestuur van mening is niet goed te kunnen functioneren met deze vacture.

Mocht je vragen hebben over de vacture, neem dan contact op met Peter Hanning (voorzitter.argus@gmail.com).

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV Argus