Woord van het bestuur

Vele handen, dat is vooral leuk!

Vanaf deze plaats feliciteren wij onze trainer Berend-Jan Kamps met het behalen van het diploma Tafeltennistrainer-3. Een bekroning op vele maanden hard werken (150 uur arbeid, 60 opdrachten en 8 praktijkzondagen) en zeer zeker ook een bevestiging van het goede werk zoals we dat van hem kennen. Berend-Jan, proficiat!

De Grote Clubactie is volop aan de slag en we hebben ons laten influisteren dat er inmiddels de nodige loten zijn verkocht. Zelfs het aantal superloten is niet bij één gebleven. De opbrengst van de actie wordt goed besteed, dus onze oproep om er met elkaar iets moois van te maken.

De banketstavenactie zal eind november worden gehouden. Net als vorig jaar willen we graag een mooi resultaat neerzetten. Wat wel anders moet, is het aantal personen dat mee gaat werken aan de actie. Hiervoor geldt hoe meer zielen hoe meer vreugd, want wat is er nou leuker dan met een mooie club mensen op pad te gaan? Help mee en geef je alvast op bij Harm Koerts.

We hebben na de laatste oproep nog geen suggesties mogen ontvangen over de wijze waarop we ons 60-jarig bestaan kunnen gaan vieren. Het bestuur houdt zich aanbevolen voor jullie suggesties. Wij rekenen er niettemin op dat we onze leden en anderen op de hoogte kunnen brengen hoe we deze mijlpaal gaan vieren. Argus, 60 jaar op en top tafeltennis!

We blijven graag op de hoogte van de verrichtingen van onze teams. Daarom ondersteunen wij van harte de oproep aan onze seniorleden van Berend-Jan Kamps van harte om als team wedstrijdverslagen te schrijven. Als iedereen dat een keertje doet, dan blijft onze club én ook de website levendig.

Tijdens het clusteroverleg Activiteiten is duidelijk geworden dat we graag weer vlak voor kerst leuke activiteit willen organiseren. Voor een sportieve activiteit (“Ballen voor kerst”) is een organisator opgestaan. Maar wat zou het leuk zijn als we ook in Sportkantine De Borgstee nog een gezellig samenzijn hebben, nietwaar? Daarvoor zoeken we nog een organisator. Iets voor jou? Neem dan even contact op met Linda Gorter!

Komende zondag is er een uitwisseling tussen de Nederlandse afdelingen Noord en Oost en de Duitse afdelingen Bentheim en Emsland. De afdeling Noord heeft onze clubgenoten Caspar van Rooijen, Maurice Storteboom. Jord van der Lichte, Danielle Storteboom en Pein Kamps geselecteerd. Wij wensen hen natuurlijk heel veel plezier.

Tot de volgende keer!