Wisselende resultaten seniorenteams

In de derde competitieronde waren er wisselende resultaten te noteren bij onze seniorenteams. Meevallers, tegenvallers, verwachte resultaten. Te hoog gespannen (of juist geen) verwachtingen, het zat er allemaal bij.

In weer een volle sporthal De Borgstee speelden alle 6 seniorenteams vrijdagavond een thuiswedstrijd.

Argus 6 – GTTC 8 4-6
Abel Elzinga, Klaas Meints en youngster Scott van Kampen Wieling hadden een hele kluif aan de naburige stadjers. Het bleef lang spannend, maar uiteindelijk gingen de gasten met de overwinning aan de haal. Abel en Scott wisten elk 2 winnen, Klaas was er ook vandaag af en toe dicht bij maaar mist toch nog de broodnodige wedstrijdervaring.

Argus 5 – TTVG 1 9-1
Het gemixte heren/dames team van het 5e speelde tegen het nog relatief onbekende TTVG (uit Grijpskerk, leuk dat ze daar ook aan het tafeltennissen zijn geslagen) met oud-Argus speler Ruud Borst op de spelerslijst. Ruud deed vanavond niet mee, maar heeft nog wel wat zendingswerk te doen. Hans Poelman, Hans van Kampen Wieling en Linda Gorter lieten bijna geen spaan heel van de tegenstander. Alleen Hans P (alias Hans 1, alias Hans 12Klik) mocht 1 tegenstander feliciteren.

Argus 4 – WTTC 1 5-5
Het Argus team met veruit de hoogste gemiddelde leeftijd en dus ook de meeste ervaring komt langzamerhand op stoom. Tegen de “Tellerlikkers” stond aan het eind van de avond een keurig gelijkspel op het scorebord. Bennie Kok was man of the match met 3 overwinningen. Jeroen Feringa en Aldert Sanneman wisten er ieder 1 puntje aan toe te voegen.

Argus 3 – Idéfix 1 5-5
Vader en zoon Oliva en Ewold Hamminga kregen de studenten “oet stad” op bezoek. Er werd een mooie 4-1 voorsprong genomen, maar de import stadjers kregen de geest en wisten er toch nog een puntendeling uit te slepen.Bart won er 2, Cedric en Ewold elk 1.

Argus 2 – TIOS'66 1 6-4
In een uitermate spannend duel wisten de gebroeders Schuur en Thijs Groenevelt de bezoekers uit Balinge op deknieën te krijgen, waarbij het scoreverloop erg wisselend was. Frank Schuur was in grootse vorm en bleef ongeslagen. Norbert won 2 en Thijs 1. Door dit mooie resultaat heeft team twee voorlopig de koppositie overgenomen in de Noordelijke 2e divisie.

Argus 1 – GTTC 2 1-9
Tegen topfavoriet GTTC had ons vlaggenschip een zware avond. Met name Raymondo Bosch had verzuurde benen (zware Valentijnsnacht / te veel schaatsen gekeken ??). De sympathieke IT'er speelde onder zijn gebruikelijke niveau, maar heeft beloofd dit in de komende wedstrijden goed te gaan maken. Jaysron Mathilde had wel kansjes, maar wist ze niet te verzilveren. Good-old Gert Storteboom speelde prima en won 1 potje tegen de gedoodverfde kampioenskandidaat.