Verslag wedstrijd Appelscha 2 - Argus 3 zaterdag 1 november 2014

Met wat gezonde spanning vertrokken we om 7.30 uur uit Harkstede richting Appelscha, met Gijs, Willem-Jan en Mervin, een ieder was goed gestemd en was van plan om de koppositie te verdedigen en met veel punten naar huis terug te keren.
Om 8.20 arriveerden we in Appelscha en om 9.00 uur begon de wedstrijd.

Willem-Jan opende de wedstrijd, de eerste game werd door Willem Jan gewonnen maar de overigen waren voor de tegenstander. Mervin speelde aanvallend, kwam ook met 1-0 voor maar verloor na een paar spannende games ook met 3-1.

De beurt was aan Gijs die nog steeds met 100% winst te boek stond en hij won ook deze wedstrijd, hij kreeg het niet cadeau maar won na spannend spel met 1-3.

Het dubbelspel was ook L erg spannend en ging naar Argus, dit werd verzorgd door Gijs en Mervin, ook hier werd het 1-3.

Dit levert een tussenstand op van 2-2.

De spanning liep bij beide teams erg op, Willem-Jan liet nog een punt liggen maar won na een geweldige aanvallende wedstrijd wel zijn laatste wedstrijd met 2-3.
Gijs verloor een partij in 5-games, maar maakte dat weer goed met een mooie overwinning in zijn laatste wedstrijd met een winst van 0-3.

Mervin ging vol in de aanval en won de wedstrijd met 3-0, maar zijn laatste wedstrijd waar een ieder op het puntje van de stoel ging zitten van de spanning, moest hij de eer aan Appelscha laten.

De uiteindelijke eindstand was 5-5. Een zeer gelijkwaardige wedstrijd waarin de spanning hoog op liep en waarin mooie rally's werden gespeeld. De wedstrijd duur ruim 4 ½ uur maar was een genot om naar te kijken. Moe maar voldaan keerden we terug naar Harkstede.

De jongens hebben hun eerste plek terecht behouden, mannen gefeliciteerd! Heb echt van jullie spel genoten, jullie kunnen trots zijn op deze uitslag!

Sportieve groet,
Grada