Verslag kwartfinale jeugdmeerkampen

Harkstede-  Acht argus spelers bij de kwartfinale jeugdmeerkampen in Almere

Er deden afgelopen zaterdag maar liefst acht jeugdspelers mee aan de kwartfinale jeugdmeerkampen in Almere. Nu was dit niet helemaal waar want de meisjes welpen speelden geen kwartfinale maar gelijk de halve finale.

Er zaten vier meisjes van Argus bij de laatste 24 welpen meisjes en die waren verdeeld over vier verschillende poules. De eerste drie van elke poule gaan door naar de finale eind mei in het Limburgse Panningen. Pien Kamps werd heel knap derde in haar poule, net als Liecke Greven en Danielle Storteboom. Helaas werd Annelien Greydanus vierde in haar poule en gaat dus niet mee naar de vervolgronde, maar  Annelien heeft zeker laten zien dat er nog veel mogelijkheden zijn voor de toekomst.

De jongens welpen waren vertegenwoordigd door twee Argus jongens, Jord van der Lichte en Thije Greven. De jongens speelden wel een kwartfinale en hiervan gaan de eerste drie in de poule door naar de halve finale in Zwolle in Februari. Helaas werd Thije Greven in de poule uitgeschakeld, maar Jord van der Lichte wist zonder problemen de eerste plaats in de poule te behalen en zien we dus terug in Zwolle.

De meisjes pupillen  hadden een Argus lid in haar gelederen, Melissa Halmingh. Melissa had niet haar dag vandaag en werd uitgeschakeld in de poule.

Bij de jongens pupillen was Maurice Storteboom de vertegenwoordiger van Argus en na een lange  strijd en terugkomend van achterstanden wist Maurice toch nog de hand te leggen op de derde plaats in de poule en gaat hiermee ook door naar de halve finale in Zwolle.

We kunnen dus wel zeggen dat het een zeer geslaagde dag was voor onze Argus-jeugd en we gaan met plezier kijken naar hun in de vervolgrondes.