Verkiezingen seizoen 2016-2017

In overleg met de trainers zijn de genomineerde spelers gekozen.
Om de verkiezingen zo eerlijk mogelijk te laten verlopen willen wij de genomineerden vragen om zelf geen ‘reclame’ te maken, kortom zelf geen campagne voeren.
We willen dat leden hun eigen mening geven en niet beïnvloedt worden door berichten die ze lezen omtrent nominaties.
De prijzen voor de jeugd en het talent zullen tijdens het jeugduitje worden uitgereikt.
De prijs voor senior-speler-van het jaar zal tijdens de seizoensafsluiting worden uitgereikt.

Stemmen kan door jou keuze per categorie te mailen naar: jolandahut87@hotmail.com
Stemmen kan alleen gedaan worden door leden van TTV Argus.

STEMMEN KAN TOT ZONDAG 25 JUNI

Talent

Laura Kwant:
Als welp scoorde Laura met 85% in de vijfde klasse uitstekend in de voorjaarscompetitie, de prestaties leverden haar een uitnodiging voor team Noord op dat in juli op Papendal met de andere afdelingen om de Jeugdcup gaat strijden. Daarnaast is Laura in de duocompetitie kampioen geworden met haar team.

Ruben Tammenga:
Bij Ruben stralen spelplezier en concentratie er van af. Ruben heeft zich het afgelopen (tt)jaar heel positief ontwikkeld, is enthousiast en is leergierig om de slagen van deze leuke sport aan te leren! Bij zijn debuut in de competitie wist hij in de vijfde klasse meteen al 67% van zijn partijen te winnen. De souplesse waarmee Ruben dit doet verraadt zijn aanleg en balgevoel.

Aafke Greydanus:
Aafke is leergierig en wil graag tafeltennisen, gaat steeds beter spelen en heeft veel lol tijdens de trainingen. Mist vrijwel nooit een training en gaat met sprongen vooruit.
Steyn Greydanus
Het zit in de familie want ook Steyn is erg leergierig en enthousiast bij het tafeltennissen. Heeft zichtbaar sprongen gemaakt en mist dan ook zelden een training.

Jeugdspeler

Liecke Greven:
Een seizoen dat aan alle kanten klonk als een klok. Het hoogtepunt vormden de Nederlandse Jeugdkampioenschappen waar Liecke twee keer op het podium plaats mocht nemen: ze won knap brons in het enkelspel en vervolgens werd ze Nederlands kampioen in het dubbelspel. In de finale van de Nationale Jeugdmeerkampen was ze slechts een winstpartij van het podium verwijderd. Haar uitstekende prestaties - ook in de competitie - leverden Liecke de vierde plaats op de nationale jeugdranglijst (meisjes pupillen) en drie interlandwedstrijden op.

Justin van der Laan:
Justin is een fanatieke enthousiasteling die graag wil tafeltennissen en wedstrijden wil spelen. Een regelmatig bezoek aan Leek in de zomer is geen probleem voor hem en gaat er soms samen met z'n broertje naar toe. Is het afgelopen jaar zeker gegroeid in zijn spel.
Justin is de winnaar op het GK in de 2e klasse en heeft 93% gewonnen in de competitie 2e klasse.

Roos Veen:
Roos kan eveneens van een prima seizoen spreken. Door het B-ranglijsttoernooi in Hoorn op haar naam te schrijven veroverde ze al snel een A-licentie en deed op dat niveau zeker de eerste toernooien heel goed mee. Mede dankzij haar stabiele optreden in de competitie lever­de het Roos uiteindelijk de zesde (oude systeem) c.q. negende (nieuwe systeem) plaats op de nationale jeugdranglijst (meisjes pupillen) op. Daarnaast pakte ze tijdens de Groninger kampioenschappen de titel bij de meisjes.

Seniorspeler

Gert Storteboom:
Een tafeltennisliefhebber bij uitstek die elke partij het uiterste geeft wat hij in zich heeft. Mist zelden een training en reist regelmatig naar Middelstum om ook daar een balletje te slaan. Dit seizoen was Gert met 67% in de najaarscompetitie en 87% noordelijke eerste divisie in de voorjaarscompetitie weer een van de best presterende Argus senioren.

Hans van Kampen:
Nog zo’n tafeltennisliefhebber die zich met veel inzet en zweet steeds van zijn beste kant laat zien. Hans was met 58% in de najaarscompetitie en 81% in derde klasse in de voorjaarscompe­titie goed op dreef en promoveerde met zijn team naar de tweede klasse.

Scott van Kampen:
Zo vader zo zoon. Als teamgenoot smaakt ook Scott het zoet van promotie naar de tweede klasse. Hij droeg daaraan bij met winstpercentages van 76% in de najaarscompetitie en maar liefst 92% in de voorjaarscompetitie in sterke mate bij. Ook in zijn laatste jaar bij de jeugd bleek Scott in de competitie een hoogvlieger.

Thijs Groenevelt:
Thijs heeft zich ontwikkeld tot kopman van zijn team, en pakt geregeld belangrijke punten waardoor zijn team zich heeft kunnen handhaven.