Vandaag uitgifte Grote Club Actie loten

Vandaag ontvangen onze jeugdleden de 10 contante loten en verkoopboekjes, waar uitgerust met een stoere button ze vanaf 13 september de straat mee op mogen!
Alle senioren ontvangen in een later stadium 5 loten.

Wij hopen natuurlijk op een mooi resultaat, zodat we weer leuke activiteiten voor de jeugd kunnen organiseren.

Ter extra stimulans voor onze verkopers:

• Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark*
  • De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen,  maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPad! Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd.
  • TTV Argus organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd. De 5 beste lotenverkopers krijgen een prijs en voor de allerbeste lotenverkoper is er nog een extra T-shirt.

• Voor nog meer nieuws zie onze speciale Grote Club Actie Pagina

*Geldig bij Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden per pretpark op www.clubactie.nl