Uitslagen week 43

De meeste teams hadden een vrije week ivm de herfstvakantie, maar Heren 1 had wel een wedstrijd op het programma en er werden 3 inhaalwedstrijden gespeeld.

1e divisie
Argus 1 - Bijmaat 1                5-5
Teun Bosvelt was de grote man vandaag. Hij reeg alle tegenstanders aan de zegekar. Henk-Jan Wils wist er 2 partijen aan toe te voegen. Invaller Gert Storteboom vocht voor wat hij waard was, pakte ook wel games, maar het was net niet genoeg voor een overwinning. Omdat het dubbel verloren ging werd het uiteindelijk 5-5.

2e klasse
Batswingers 2 - Argus 4         5-5
Cedric Oliva had een offday en wist niet tot scoren te komen. Peter Schultz wist 1 partij te winnen en good old Ewold Hamminga speelde als een jonge god getuige zijn 3 overwinningen. Het dubbel was ook voor de Harksteders. Dit team blijft hierdoor aan kop, maar het kon wel eens heel spannend gaan worden in de race om de titel.

Jeugd
1e klasse
Emmen 2 - Argus 2               5-5
De jongens van het 2e gaan steeds wat beter spelen. Er werd voor elk punt gestreden en met maar liefst 5 wedstrijden in 5 en 3 wedstrijden in 4games was dit een ware slijtageslag. Scott van Kampen Wieling won 2 wedstrijden en Harm-Jan Hazenbergh en Lars Nieborg elk 1. En het dubbel ging ook mee terug naar Harkstede.

4e klasse
Argus 6 - Argus 5
Het meidenteam van het 6e tegen het jongensteam van het 5e. De jongens hadden nog wat goed te maken na de 1e wedstrijd (7-3 verlies) en waren tot in hun tenen gemotiveerd. Bij het staatsieportret ging het er nog erg vriendelijk aan toe (en daarna ook trouwens):