uitslagen toernooien afgelopen weekend

Zoals al eerder gemeld waren er zaterdag 19 twee toernooien waar Argus leden aan mee hebben gedaan en we waren dus ook benieuwd naar alle resultaten.
 
Tijdens de B-ranglijstoernooi in Assen werd door iedereen gestreden wat hij waard was en dat leverde de volgende uitslagen op:
 
Maurice Storteboom werd 2de in de poule bij de cadetten en mocht door naar de Hoofdronde, hier werd hij uitgeschakeld.
 
Thije Greven en Jort Everts  ( beide deden voor het eerst mee met een B- toernooi) werden 4de en 3de  in de poule bij de pupillen en gingen verder in de troostronde, ook hier werden beiden uitgeschakeld.
 
Bij de Meisjes pupillen werd Danielle Storteboom tweede in haar poule en ging door naar de hoofdronde, helaas werd ze daar uitgeschakeld door de latere nummer twee van het toernooi.
 
Verder kwamen Annelien Greydanus en Roos Veen  in dezelfde poule pupillen  meisjes uit en hier werd Roos derde en Annelien Vierde, dit betekende voor hun helaas de troostronde en hier werden ze uitgeschakeld.
 
Dan kwam  Pien Kamps ook nog uit in een poule pupillen meisjes en hier werd Pien  derde in de poule en dat betekende dat ook Pien in de troostronde  uit moest komen en dat deed ze dan weer niet verkeerd, ze werd hier uit eindelijk 3de.
 
Alle coaches: Bennie Douwes, Berend-Jan Kamps, Liecke Greven, Matthias Dull, Peter Zwama, Gert Storteboom en Annette Storteboom hartelijk dank voor hun inzet en vertrouwen in hun spelers!
 
 
Tijdens  het Kersttoernooi in Loppersum waren dit de officiële uitslagen:
 
Jeugd 5: Justin  van de Laan 2de
 
JeugdNd/1:: Scott van Kampen Wieling 1ste
                     Tiemo Laban 3de
                     Lars Nieborg 4de
 
Bij de senioren:
 
E: Bart Oliva 1ste
     Cedric Oliva  4de
 
 
 
 

Nieuws: