Uitslagen seniorencompetitie

GTTC 2 – Argus 1 10-0
In de promotiepoule maakten de stadjers gelijk korte metten met de kampioensaspiraties van onze mannen (mochten die er al zijn geweest). Gert Storteboom, Jaysron Mathilda en Raymondo Bosch wisten alledrie niet tot scoren te komen.

TIOS'66 1 – Argus 2 8-2
In het pittoreske Balinge werd een onverwacht grote nederlaag geleden. Thijs Groenevelt en Norbert Schuur wonnen ieder 1. Edwin Nieborg was niet opgewassen tegen het Drentse geweld. In plaats van meedoen om het kampioenschap, moeten nu plotseling alle zeilen worden bijgezet voor handhaving.

Idéfix 1 – Argus 3 6-4
In de staart van de 1e klasse mocht het derde op bezoek bij de studenten “oet stad”. Het werd een spannende strijd waarbij de stadjers uiteindelijk met de winst aan de haal gingen. Bart Oliva won er twee, Jolanda Hut één. Ewold Hamminga had een zeldzame off-day en bleef zonder winst.

WTTC 1 – Argus 4 8-2
Het duel tussen de nummers 5 en 6 uit de tweede klasse werd een forse overwinning voor de Tellerlikkers. Bennie Kok en Aldert Sanneman wonnen ieder 1. Invalster Loes Koning kwam niet tot winst. Door dit resultaat is team 4 nu officieel gedegradeerd helaas.

TTVG 1 – Argus 5 4-6
Een mooie overwinning in Grijpskerk, waardoor de tweede plaats verstevigd werd. Het gaatje met de koploper is waarschijnlijk net te groot om nog gedicht te worden. Hans van Kampen Wieling schoot uit zijn slof met 3 overwinningen. Hans Poelman en Loes Koning wonnen ieder eentje. Kopvrouwe Linda Gorter is inmiddels met tafeltenniszwangerschapsverlof en in afwachting van haar grote dag.

GTTC 8 – Argus 6 8-2
Mister 100% Robert Grutter leed zijn allereerste nederlaag deze competitie en is nu mister 93%. Nog steeds een heel mooi percentage! Teamgenoten Abel Elzinga en Klaas Meints kwamen er niet aan te pas, zodat er aan het eind van de avond een duidelijke stand op het scorebord stond.