Uitslagen senioren week 11

Assen 2 - Argus 1             4-6
Een prachtig resultaat voor team 1 in de Drentse hoofdstad, waarbij een 4-3 achterstand nog keurig werd omgebogen in een mooie overwinning. Wel een beetje op zijn Duits, maar zo zie je maar: nooit opgeven! Gert Storteboom bleef ongeslagen, Raymondo Bosch was goed voor 2 en Jaysron Mathilda voor 1 overwinning.

Assen 3 - Argus 2             2-8
Ook het tweede deed prima zaken en bevind zich na dit weekend zelfs op en gedeelde eerste plaats. De gebroeders Frank en Norbert Schuur stalen de show met een gave hattrick, Edwin Nieborg wist er 1 mooie overwinning aan toe te voegen.

Rotak 1 - Argus 3            10-0
Iets minder goed nieuws van het derde deze week. Uit bij koploper Rotak 1 ging het team zwaar onderuit en bevind zich nu direct in de gevarenzone. Ewold Hamminga, Jolanda Hut en Cedric Oliva kwamen geen van allen tot scoren.

Tornado'74 1 - Argus 4   8-2
Team 4 zit duidelijk een niveautje te hoog deze competitie, hoewel Jeroen Feringa met 2 overwinningen prima op dreef was. Medestrijders Bennie Kok en Aldert Sanneman wisten helaas niet op het scorebord te komen.

Midstars 6 - Argus 5       3-7
Een mooie overwinning van het 5e tegen koploper Midstars. Het blijft spannend in deze klasse want WTTC behaalde een nog grotere overwinning en is nu de koploper, met op 1 punt gevolgd door Argus 5. Het was echt teamwork want Loes Koning, Linda Gorter en Hans van Kampen Wieling wonnen allen 2.

Ritola 2 - Argus 6          4-6
Ook team 6 wist de koploper te verschalken. Robert Grutter was in ongekende vorm (met of ondanks speciale pilletjes.....) en won 3 potjes, Abel Elzinga wist er aan toe te voegen. Klaas Meints stond helaas met lege handen aan het eind van de avond.

Komende vrijdag  21 maart spelen alle seniorenteams thuis, met uitzondering van het 6e dat niet hoeft te spelen.