Uitslagen senioren week 10

Dokkum 1 – Argus  1                      2-8
Een mooi resultaat van ons vlaggenschip tegen de “granaten”. Jaysron Mathilda speelde uitstekend en bleef ongeslagen. Gert Storteboom en Raymondo Bosch pakten beiden 2 potjes zodat het team op een voorlopig veilige positie staat in de Noordelijke 1e divisie.
 
Reflex ‘65 1 – Argus 2                    7-3
In de razend spannende Noordelijke 2e divisie moest team 2 afreizen naar Hoogeveen. Het had aardige zaken kunnen doen, maar liep i.p.v. daarvan een behoorlijke scheur in de broek op. Alleen Frank Schuur wist 2 partijen te winnen. Thijs Groenevelt en Edwin Nieborg bleven helaas met lege handen. Het team staat nog wel boven de degradatiestreep gelukkig.
 
Doto 1 – Argus 3                              8-2
Uit in Siddeburen liep team 3 tegen en gevoelige nederlaag aan. Ewold Hamminga en Bart Oliva wonnen elk 1 partij. Cedric Oliva had een zware avond en kwam niet tot winst. Het vorig jaar gepromoveerde team komt nu aardig dicht in de buurt van de gevaarlijke plaatsen 5 en 6.
 
Doto 2 – Argus 4                              10-0
Tegen de titelfavoriet uit Siddeburen hadden onze routiniers weinig in te brengen. Aldert  Sanneman, Bennie Kok en Jeroen Feringa konden snel aan de bar, dat dan weer wel!
 
DTTC ’78 5 –Argus 5                       6-4
De trotse koploper verslikte zich in een strijdlustig Damster team. Linda Gorter was stabiel als immer, met 2 overwinningen, Hans van Kampen Wieling won 1 partij en Hans Poelman bleef op de hatelijke 0 steken. Alles ligt hierdoor weer open in deze klasse met Argus nu op 1 punt afstand van de koploper.
 
Actief 3 – Argus 6                            4-6
Een mooie overwinning uit in Eelde voor het 6e team. Notaris Abel Elzinga wist alle drie zijn tegenstanders te verschalken. Scott van Kampen Wieling won knap 2 partijen. Klaas Meints wist de opgaande lijn op de training nog net niet om te zetten in overwinningen, maar het wordt met de week beter.