Uitslagen senioren

Argus 2 - Assen 3         6-4
Partij van de avond was toch wel de strijd tegen degradatie tussen het tweede en Assen. Het ging er hard (maar wel sportief) aan toe. Thijs Groenevelt piekte op precies het goede moment en won met uitstekend spel twee partijen. Norbert Schuur won ook twee en nieuwbakken vader Frank won eentje. meer dan genoeg om er in te blijven!

Argus 5 - Midstars 6     4-6
Het 5e wist er in een spannende partij net genoeg punten uit te halen om de concurrent voor de 2e plaats voor te blijven. Hans van Kampen Wieling is in prima vorm de laatste weken en won weer drie, zoon Scott pakte er eentje en Loes Koning helaas niets.

Argus 3 - Rotak 1       3-7
Het derde speelde leuke potten tegen de Rodenaren, maar ging toch met duidelijke cijfers onderuit. Bart Oliva won er twee. Ewold Hamminga had nog wel 4 matchpoints op rij maar wist die jammer genoeg niet te verzilveren. Cedric Oliva kwam ook niet tot winst vanavond.

Argus 6 - Ritola 2      4-6
Tegen kampioen Ritola legde team 6 een prima prestatie op de "mat". Abel Elzinga en Annette Storteboom wonnen er ieder twee. Klaas Meints geeft steeds beter tegenstand, maar won geen partij vanavond.

Argus 4 - Tornado'74 1 5-5
Met de inbreng van invaller Caspar van Rooijen ging de gemiddelde leeftijd van dit team met bijna 20 jaar naar beneden. En werd er zowaar het eerste gelijkspel van dit seizoen behaald. Caspar won er twee, evenals Jeroen Feringa. Aldert Sanneman voegde er 1 potje aan toe. Bennie Kok was er niet bij vanavond, alvast aan het voorbereiden op volgend seizoen--> kuuroord: verjongingskuur).

Ready 1 - Argus 1 9-1 Raymondo Bosch won er eentje.

That's all folks!