Uitslagen senioren

Argus 1 - Appelscha 1        4-6
voor beide teams stond er niets meer op het spel en dat bleek ook uit de opstelling. Argus met invaller en Appelscha met maar twee spelers. Alleen Raymondo Bosch wist er eentje te winnen. Jaysron Mathilda en invalster Jolanda Hut konden geen potten breken.

Argus 2 - Reflex '65 1         2-8
Een paar weken geleden nog op plaats 1, nu acuut in degradatiegevaar. Zo snel kan het soms gaan. De nieuwbakken vader Frank Schuur (gefeliciteerd!!) wordt node gemist. Norbert Schuur won er twee, Thijs Groenevelt en Edwin Nieborg kwamen er niet aan te pas.

Argus 3 - Doto 1                1-9
Team 3 ging fors onderuit tegen aanstaand kampioen Doto en is nu officieel gedegradeerd helaas. Na het kampioenschap van vorig jaar bleek de overstap naar de 1e klasse toch net iets te lastig. Ewold Hamminga won een. Vader en zoon Bart en Cedric Oliva bleven puntloos.

Argus 4 - Doto 2               0-10
De Siddebuursters konden kampioen worden en lieten er geen gras over groeien. Er werd niets cadeau gedaan aan Bennie Kok, Aldert Sanneman en Jeroen Feringa die nu ook zijn gedegradeerd.

Argus 5 - DTTC'78 5          7-3
Een mooie overwinning van het trio Hans van Kampen Wieling, Loes Koning en Hans Poelman, die achtereenvolgens 3, 2 en 1 overwinning boekten. Het kampioenschap zit er net niet meer in, of er moet wel een heel groot wonder gebeuren, maar een mooie tweede plaats gaat het zeer waarschijnlijk wel worden.

Argus 6 - Actief 3             5-5
Nummer 2 Actief werd keurig op een gelijkspel gehouden. Robert Grutter bleef voor de zoveelste keer ongeslagen deze competitie. Abel Elzinga won er twee en Klaas Meints bleef helaas op de 0 steken.

Volgende week de laatste competitieronde, waarbij het met name voor team 2 het nog een spannende avond gaat worden. Zij verdedigen 1 punt voorsprong op het bezoekende Assen 3.