Uitslagen jeugd week 48

Afgelopen zaterdag was de laatste speelronde van de najaarscompetitie. Alle jeugdteams kwamen in actie.

Argus  1 - Emmen 1           2-8
In hun laatste thuiswedstrijd moesten de boys aantreden tegen kampioen Emmen. Ondanks mooi spel werd het een overtuigende overwinning voor de Emmenaren. Caspar en Maurice wonnen elk eentje. Timon bleef deze keer zonder overwinning. Dit team eindigde daardoor als 4e van de 8 in de Noordelijke jeugddivisie.

GTTC 4 - Argus 2              2-8
Lars Nieborg, Scott van Kampen Wieling en Harm-Jan Hazenbergh hadden al hun kruit voor de laatste wedstrijd bewaard. Al wel gedegradeerd helaas, schoten de mannen gisteren uit hun slof en kwamen met een verrassende 8-2 overwinning terug in Harkstede. Lars en Scott bleven ongeslagen, Harm-Jan won 1 partij.

Assen 1 - Argus 3             8-2
Jord van der Lichte, Remco Bosma en Gijs de Vries moesten aantreden in Assen in de strijd om de 3e en 4e plaats. De Assenaren namen gelijk het heft in handen en pakten een 5-0 voorsprong. De 2e helft ging het gelukkig iets beter en wisten Gijs de Vries en Jord van der Lichte ieder 1 partij te winnen. Remco Bosma kwam niet tot winst vandaag. Hiermee werd de competitie afgesloten met een keurige  4e plaats in de 2e klasse.

Argus 4 – DTTC’78 2              9-1
Ons 3e klasse team sloot het seizoen meer dan uitstekend af. Er werd met prima tafeltennis een ruime 9-1 overwinning behaald op de Damsters. Melissa Halmingh en Mervin van Dijken bleven ongeslagen. Willem-Jan Oostland gunde de tegenstander 1 overwinning. Dit team eindigde op een keurige 3e plaats.

Argus 5 – Vinkhuizen 1         5-5
In no-time stonden Jort Everts, Luuk Tholen en Nick Schoonbeek achter, maar de mannen raakten niet van de wijs en wisten uiteindelijk een 5-5- uitslag te halen. Jort was in supervorm en won al zijn partijen, Luuk en Nick wonnen elk 1. Hiermee werd dit 4e klasse team 5e en is daarmee helaas gedegradeerd.

Vinkhuizen 2- Argus 6         2-8
In dezelfde 4e klasse komt ook Argus 6 uit. De dames Lynn Broerken, Danielle Storteboom en Pien Kamps hadden er duidelijk zin in deze middag want ze konden nog 2e worden. Onder aanvoering van kopvrouwe Danielle rolde er een onverwacht ruime overwinning uit de bus. Pien en Lynn verloren ieder 1tje, Danielle bleef ongeslagen, waarmee de 2e plaats een feit is.

Argus 7 – Ready 2             4-6
Argus 7 kreeg kampioen Ready op bezoek, maar liet zich daardoor niet van de wijs brengen en streed voor elk punt. Tiemo Laban won er twee, Thije Greven 1, Liecke Greven speelde prima, won ook games, maar een hele wedstrijd lukte net niet. Het dubbel was wel voor de Harksteders. Dit nieuwe team haalde daarmee een keurige 4e plaats in de 5e klasse.

Argus 8 – DTTC’78 3       2-8
In de andere 5e klasse moest Argus 8 aantreden tegen DTTC 3. De damsters waren een maatje te groot, maar de overwinning viel iets te ruim uit. Er had zeker meer ingezeten voor de Argus spelers. Julia Broerken, met haar nieuwe batje, won er 2, Boudewijn en Eva Stok speelden prima, maar kwamen helaas niet tot een overwinning. Een mooie 4e plaats in de competitie is het eindresultaat geworden.

GTTC 8 – Argus 9     5-5
Uit in Groningen wist het 9e haar eerste gelijkspel te halen, waarbij de eerlijkheid gebied te zeggen dat de tegenstander maar met 2 spelers was. De ander overwinningen kwamen op naam van Tim Harmsen en invalster Maartje Broerken. Mark Ottens vocht als altijd voor wat hij waard was, maar het leidde helaas niet tot winst vandaag. Team 9 is 6e geworden in de 5e klasse. Maar het is een jong team dus daar gaan we vast nog veel van horen in de toekomst.