uitslagen B-ranglijsttoernooi Assen

B-ranglijst toernooi in Assen:

Gisteren hebben in Assen 5 argus jeugdleden meegedaan aan het B-ranglijst toernooi.
Bij de jongens junioren had Caspar van Rooijen het erg lastig, en  werd laatste in zijn poule en ging door naar de troostronde. Ook hier was de tegenstander iets sterker en dit betekende het einde van het toernooi voor Caspar.
Maurice Storteboom deed mee in de categorie; Jongens pupillen. In de poule begon hij sterk, maar verloor net de eerste wedstrijd in vijven, hierna  veloor hij ook zijn tweede partij, maar won de derde, dit betekende helaas ook voor Maurice dat hij naar de troostronde moest, hier werd hij in de kwartfinale uitgeschakeld door de latere winaar van de troostronde.
Pien Kamps kwam uit bij de meisjes Pupillen en deed het heel goed in de poule en werd tweede, hier mee mocht ze door naar het hoofdtoernooi. hier speelde ze een uitstekende wedstrijd in de kwartfinale  maar helaas verloor ze nipt in vijf games.
Danielle Storeboom  speelde ook mee bij de meisjespupillen en wist helaas in haar poule niets te winnen en ging door naar de troostronde, hier deed ze we goede zaken en wist door te dringen naar de finale, helaas was hier de tegenstand weer te groot en werd Danielle tweede in de troostronde en ging wel met een mooie beker naar huis.
Liecke Greven  is A-Welp en die mogen meedoen bij de B- pupillen en dit deed Liecke  prima! Ze wist zelfs tweede te worden in haar poule en ging daarmee door naar het Hoofdtoernooi, hier werd ze helaas uitgeschakeld in de kwartfinale. Maar dit was zeker een prima prestatie voor haar eerste B-ranglijsttoernooi.

Vandaag zijn de jeugdranglijsttoernooi in Assen voor de jeugd die niet in het bezit zijn van een A/B licentie, hier door ook nog 5 argus leden aan mee, zo gauw we hier de resultaten van weten zullen we dat ook nog vermelden. In ieder geval wensen we iedereen veel succes en sportiviteit toe in Assen