uitslagen Argus jeugd derde competitie ronde

Harkstede- Goed tafeltennis spel dit weekend in Harkstede

Argus 9 probeerde het goede spel van vorige week door te zetten. Dit lukte mede omdat hun tegenstander met hun tweeen waren : Doto 2. De uitslag werd 5-5 Robin Schuur en Tim Harmsen wonnen er ieder nog een op eigen kracht.

Argus 8 zit in een lastige poule ingedeeld en verloren wederom. Dit keer met 8-2 tegen Ready 3 De punten werden gescoord door Boudewijn Stok en Julia Broerken.

Argus 7 blijft het uitstekend doen in de vijfde kasse en wonnen wederom met 0-10 tegen Tig . Luuk Tholen, Liecke Greven en Thije Greven waren verantwoordelijk voor alle punten.

Argus 6 speelde uit tegen Vinkhuizen 2 en verloren met 7-3. Jort Everts won alle drie zijn wedstrijden.

Argus 5 speelde thuis tegen Ready 1 en doen goed mee in de derde klasse. Zij wonnen met 7-3. Pien Kamps was niet te verslaan en won al haar drie partijen , Danielle Storteboom won er twee en Lynn Broerken een en ook hat dubbel was voor de dames.

Argus 4 die in de zelfde poule uitkomt als team vijf had het lastig tegen Ttv Appelscha en verloren mede door de been blessure van Mervin van Dijken met 6-4. Deze week was Willem-Jan Oostland de kopman en won er twee, Melissa Halmingh en Mervin van Dijken scoorden ieder nog een keer.

Argus 3 was ook thuis aanwezig om te spelen en wel tegen Vries 1. Helaas waren de jongens van Vries net een maatje te sterk en verloor dit team met 3-7. Hier werden de punten gescoord door Jord van der Lichte twee keer en Gijs de Vries een keer.

Argus 2 speelde in Harkstede tegen Gttc 4 en hadden geen moeite met dit team. Zowel Scott van Kampen en Lars Nieborg haalden de maximale score door drie keer te winnen, Harm-Jan Hazenberg won twee keer en ook het dubbel was voor de heren Argus.

Argus 1 had een vroege wedstrijd in Appelscha , maar ondanks het vroege tijdstip waren de jongens wakker genoeg om uiteindelijk na ruim vijf uur tafeltennis met een 2-8 overwinning thuis te komen. Wederom won Caspar van Rooijen al zijn wedtrijden. Maurice Storteboom en Timon Strijbosch wonnen er ieder twee en ook hier werd het dubbel gewonnen.

Deze week was er ook weer een ronde van de mini-competitie, hier doen twee Argus teams aan mee. Deze week werden de wedstrijden gespeeld in Middelstum, Beide teams speelden twee wedstrijden.

Argus 1 speelde tegen Oldambt 2. Roos Ubels en Lennie Tromp wisten allebei een wedstrijdje te winnen en verloren met 3-2. Hierna traden ze aan tegen Assen 1 en hier wisten de meiden er ook ieder een te winnen, maar ook het dubbel werd nu gewonnen zodat de uitslag 3-2 voor Argus 1 was.

Argus 2 trad eerst aan tegen Vinkhuizen 1 en verloren net met 2-3. Justin van der Laan wist er een te winnen en ook het dubbel werd door de jongens gewonnen. Hierna moesten ze spelen tegen Tornado 74 1 , dit werd een lastige wedsrijd en de jongens verloren met 1-4. Hier werd het puntje gescoord door Samuel Hanning.