uitslagen Argus jeugd

Harkstede-    Weer inspirerend tafeltennis in Harkstede.

Argus 1 beet vrijdag avond al de spits af tegen Oldambt 1 en na een uren durende strijd werd het uiteindelijk 5-5. Caspar van Rooien was goed voor twee winstpartijen, Maurice Storteboom en Timon Strijbosch wonnen er ieder een

Argus 2 speelt tegen degradatie en ondanks erg goed spel door deze spelers werd er toch verloren met 2-8 tegen Delta Impuls 1. Scott van Kampen was goed voor de twee punten.

Argus 3 speelde uit tegen Actief 1 uit Eelde en verloren met 7-3. Zowel Gijs de Vries, Jord van der Lichte en Remco Bosma wonnen er een.

Argus 4 ging op bezoek bij Gttc 5 en ondanks dat dit de koploper is in deze poule werd hier een 5-5 gelijk spel uit het vuur gesleept. De man of the match was duidelijk Mervin van Dijken, hij won al zijn drie partijen, waarbij hij een van zijn tegenstanders van zijn 100% haalde. De andere partijen werden gewonnen door het dubbel en Willem-Jan Ooostland.

Argus 5  was ook in Groningen maar dan bij Vinkhuizen 2, en ondanks dat dit team maar met 2 spelers speelde wist het toch nog tot een 5-5 te komen. Dit was vooral te danken aan invaller Tiemo Laban, hij won er drie. Jort Everts en het dubbel waren goed voor de andere twee punten.

Argus 6 speelde thuis tegen kampioen oldambt 3, maar hierdoor lieten de meiden zich niet weerhouden en maakten er een gelijkspel van: 5-5. Danielle Storteboom was goed voor twee punten, Pien Kamps en Lynn Broerken ieder een en het dubbel werd gewonnen.

Argus 7 speelde uit tegen Gttc 8 en wisten met ruime cijfers te winnen:  2-8. Douwe Kruizenga en Thye Greven waren ieder goed voor drie punten. Liecke Greven deed hier nog twee punten bij.

Argus 8  was ook op bezoek bij Vinkhuizen en wel team 3. Alleen Boudewijn Stok wist een puntje af te snoepen van Vinkhuizen en zo werd de stand 9-1.

Argus 9  speelde thuis tegen Dokkum1 en ook hier werd hard gevochten om de punten, helaas wist alleen Robin Schuur hier een van te verzilveren. De uitslag was uit eindelijk 1-9 voor Dokkum.

Volgende week spelen alle jeugd teams de laatste wedstrijden in de najaarscompetitie.