uitslagen Argus jeugd

Harkstede-  Goed spel, maar helaas weinig winst dit weekend!

Argus 1 heeft in de play offs drie thuis wedstrijden gekregen en ze begonnen tegen Gttc 3. Er werd ondanks goed spel net met 4-6 verloren. Zowel Maurice Storteboom, Timon Strijbosch en Caspar van Rooijen wonnen er ieder 1 en het dubbel ging ook naar Harkstede.
Argus 2 speelt in hun klasse in de play down en speelde nu thuis tegen Emmen 2. Net als de vorige wedstrijd tegen Emmen werd het 5-5. Man of the match was deze keer duidelijk Lars Nieborg. Hij won al zijn drie wedstrijden. Scott van Kampen en Harm-Jan Hazenberg wonnen er ieder nog een.
Argus 3 speelt in hun klasse  de play off en moesten uit tegen Vries 1. De jongens wisten keurig te winnen met 4-6. Remco Bosma en Jord van der Lichte wonnen twee van hun wedstrijden en Gijs de Vries nam nog een punt mee en het dubbel werd ook nog gewonnen.
Argus 4 speelde uit in Groningen tegen Gttc 6. Hier werd de uitslag 6-4. Melissa Halmingh was kopvrouw met twee gewonnen partijen en Mervin van Dijken en Willem-Jan Oostland wonnen er ieder een.
Argus 5 was dit weekend vrij omdat Gttc 7 zich eerder deze competitie al terug getrokken hadden.
Argus 6 speelde thuis tegen vinkhuizen 1 en ondanks het grote leeftijdverschil speelden de meiden erg goed tafeltennis, maar uit eindelijk kwamen ze toch net even te kort: 4-6. Danielle Storteboom was goed voor twee punten, Pien Kamps en Lynn Broerken ieder voor een.
Argus 7 moest naar Friesland en speelde daar tegen Ready 3. Helaas konden ze geen zege meenemen, het werd 7-3 voor Ready. Douwe Kruizenga wist als enige twee punten te pakken en het dubbel werd gewonnen.
Argus 8 speelde uit tegen gemeente genoot Doto uit  Siddeburen, maar helaas was de uitslag bij het maken van dit bericht nog niet bekend. Het laatste nieuws was dat Argus voor stond met 4-2.
Argus 9 speelde goed tafeltennis thuis tegen Ready 2 en komen steeds dichter bij een  game overwinning en hierna een wedstrijd, maar helaas bleven ze deze keer net met lege handen staan. 0-10 voor Ready.
Volgende week is er geen competitie wedstrijden, maar is er een toernooi in Delfzijl waar 9 kinderen van Argus aan meegaan doen. Allen al vast veel succes gewenst.