Uitje vrijwilligers Argus: rondleiding Hooghoudt

Beste vrijwilliger,

Een sportvereniging zonder vrijwilligers is ondenkbaar. Sterker nog: Argus zou zonder vrijwilligers niet eens hebben bestaan. De waardering die wij hebben voor het verzette werk van onze vrijwilligers willen wij nog eens onderstrepen door jullie uit te nodigen voor een gezellige uitje.

Op dinsdagavond 30 juni hebben wij een rondleiding gereserveerd bij Hooghoudt in Groningen.  Deze start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Plaats: de distilleerderij aan de Hooghoudtstraat 1 te Groningen. De rondleiding bij Hooghoudt is een ontdekkingstocht door de distilleerderij.Tijdens de rondleiding leer je Hooghoudt van binnen kennen. Letterlijk. Je ontdekt bijvoorbeeld de pronkstukken uit de afgelopen 125 jaar en welke mijlpalen er zijn geweest. In de distilleerderij ervaar je hoe ze aan hun geliefde smaken komen. Lageren, distilleren, huwen en extraheren; je beleeft het allemaal mee. Natuurlijk sluit je dit arrangement af met een maximale proefervaring: een paar van de jenevers. Genieten van een echte Hooghoudt-limonade mag en kan natuurlijk ook. We zijn benieuwd welke smaken je het lekkerste vindt.

Een aantal huishoudelijke regels van Hooghoudt:

Bij Hooghoudt geldt, voor binnen en op het gehele buitenterrein, een algeheel rookverbod. Wij verzoeken u om uw groep hiervan vooraf op de hoogte te stellen.

Hooghoudt kan geen garantie geven, over het draaien van bottellijn. Er kunnen namelijk onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden, waardoor de productie stil ligt. In het weekend ligt de productie in de bottelhal stil, op werkdagen draait de in principe productie tot 16.30 uur.

Wij maken u er nogmaals op attent dat wij i.v.m. de Drank- en Horecawet geen personen onder de 18 jaar mogen ontvangen.

In onze distilleerderij is een stoeltjeslift aanwezig.

Ga je mee? Stuur dan even een mail naar voorzitter.argus@gmail.com (aanmelden graag voor 23 juni as).

Heb je vragen, dan horen we het ook graag.

Met vriendelijke groet,

TTV Argus