Twee Arus jeugd teams maken nog kans op het kampioenschap

Argus 1 speelde thuis tegen Dts uit Enschede, na 5-1 voorsprong wist dts het de jongens toch weer moeilijk te maken. Uiteindelijk werd het 6-4 voor Argus. De punten werden gemaakt door Caspar van Rooijen en Timon Strijbosch ieder twee keer, Maurice Storteboom een keer en het dubbel werd ook gewonnen. Argus 2 speelde uit tegen de Treffers 2 uit Klazinaveen en verloren met 9-1 ondanks dat er zicht was op meer punten werd dit net niet verzilverd. Het ene puntje werd door Scott van Kampen gescoord. Argus 3 was ook aanwezig in Harkstede en speelde tegen Vinkhuizen 1. De uitslag was erg duidelijk: 9-1 voor Argus. Gijs de Vries en Mervin van Dijken bleven allebei ongeslagen. Remco Bosma moest helaas een partij toegeven. Dit team kan volgende week kampioen worden, ze staan 1 punt boven de nummer twee, dus dat wordt nog erg spannend. Argus 4 speelden ook thuis en hadden de Treffers 5 op bezoek. De dames deden erg hun best maar moesten de winst toch laten aan de Treffers en verloren met 3-7. Zowel Pien Kamps, Danielle Stortboom als Melissa Halmingh wisten er een te winnen, maar dan wel alledrie van iemand anders! Argus 5 die vorige week al kampioen zijn geworden had Doto 2 uit Siddeburen op bezoek. Ook nu werd er weer keurig gewonnen en wel met 8-2. Liecke Greven wist ze weer alledrie te winnen,Douwe Kruizenga en Jort Everts wonnen er ieder twee. Ook het dubbel werd gewonnen. Argus 6 was op bezoek in Groningen bij Vinkhuizen 4 en wisten met 3-7 te winnen. Bouwdewijn Stok, zus Eva Stok en Robin Schuur wisten alledrie twee te winnen en ook hier werd het dubbel gewonnen. Met nog een wedstrijd te gaan staat dit team nu eerste met vijf punten voorsprong op de nummer 2. Argus 7 probeerde Aktief 1 het lastig te maken en deden dit erg goed, helaas werd er net met 4--6 verloren. Annelien Greydanus won er twee, Tim Harmsen en Mark Ottens ieder 1 Volgende week zijn de laatste competitiewedstrijden en er zijn dus nog twee teams die kans maken op een kampioenschap, ook de mini competitie die volgende week de laatste wedstrijd heeft zal spannend worden, ook daar kan een Argus team nog kampioen worden. Succes allemaal!