Twee Argus Mini teams ook gestart met competitie

Dit jaar doen er voor het eerst 2 Argus teams mee aan de Mini Competitie.

Deze competitie is speciaal bedoeld voor de beginnende jonge spelers. Alle deelnemende teams spelen tegelijkertijd op dezelfde gedurende ongeveer 5 zaterdagen. De teams bestaan uit 2 spelers. Elke wedstrijd bestaat uit twee keer een enkelspel en 1 dubbelspel.

Argus 1 bestaat uit:
Lennie Tromp en Roos Ubels

en Argus 2 uit:
Samuel Hanning
Justin van der Laan
Ruben van der Laan
Raffie Mulder

Lennie was zaterdag 1 februari verhinderd en voor haar viel Raffie Mulder in. Argus 2 speelde met de gebroeders Van der Laan. Het was eerst nog wel even wennen, echte wedstrijden spelen en tellen is ook best lastig, maar het ging er sportief aan toe.

Er werd gelijk begonnen met een strijd tussen beide teams, waarbij mooi partijen werden gespeeld. Ruben en Justin deden hun uiterste best, maar moesten uiteindelijk toch Roos en Raffie alle punten gunnen, 5-0 voor Argus 1. Vanwege het oneven aantal teams kwam Argus 2 deze dag niet meer in actie, maar Argus 1 mocht het nog een keer opnemen tegen Tornado uit Ten Boer.

Een van de Ten Boersters was iets te sterk voor Roos en Raffie, maar van de andere wisten ze allebei te winnen. Het dubbel ging net verloren, waardoor de eindstand 2-3 voor Tornado werd.

Al met al een mooie start van deze speciale competitie voor de allerjongsten. De volgende ronde is gepland op 15 februari.