Trainersopleidingen NTTB

Start jij binnenkort met trainersopleiding?

In de afgelopen maanden heeft de NTTB getracht in oktober 2014 zowel in Assen als in Zwolle een opleiding Tafeltennistrainer 2 van start te laten gaan. Wegens gebrek aan voldoende belangstelling is de NTTB hier helaas niet in geslaagd. Voor de opleiding in Zwolle ontvingen ze één aanmelding. Bij de opleiding in Assen bleef de teller steken op 5 aanmeldingen.

Aangezien de nationale bond de tot nu toe ingeschreven deelnemers toch graag de mogelijkheid wil bieden om een trainersopleiding te kunnen volgen gaan ze proberen om de opleidingen door uitstel alsnog van start te laten gaan.

Middels deze mail wil de NTTB alle belangstellenden dan ook alsnog vragen zich voor één van de opleidingen aan te melden. Aanmeldingen die vóór 1 januari 2015 plaatsvinden kunnen alsnog aanspraak maken op de financiële regeling van 100% teruggave van het deelnamegeld na slagen van de opleiding. Alle aanmeldingen die ná 1 januari 2015 worden gedaan komen niet meer in aanmerking voor deze regeling.

Mochten de NTTB voor één of beide locaties alsnog niet aan het minimum aantal deelnemers komen dan zullen ze kijken of de opleidingen samengevoegd. Afhankelijk van voor welke locatie zich de meeste deelnemers hebben aangemeld zal de NTTB kijken waar de opleiding werkelijk zal starten.

Bij beide opleidingen streeft de NTTB er naar om te starten op zondag 11 januari 2015.

Alle overige data zullen ze zo spoedig mogelijk publiceren.     

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de webshop opleidingen, te weten http://opleidingen.nttb.nl/webshop.

Nieuws: