Theatervoorstelling "Wel winnen hé?"

Door Daniëlle van der Lichte werden we getipt dat er op 18 maart in Groningen  weer een Theatervoorstelling is van "Wel winnen hé?".

Dit is een theatervoorstelling over Positief coachen van je kind. Schrijver dezes heeft deze voorstelling 2 jaar geleden zelf ook gezien (destijds de versie voor vrijwilligers) en het is zeker een aanrader.

Van de website (en hier kun je ook kaarten bestellen):
komt de volgende omschrijving over de voorstelling:

Hoe kan je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd?

Bestel nu uw kaarten voor de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ versie ouders. Een geheel nieuwe voorstelling, speciaal voor ouders van jeugdleden van sportclubs.

‘Wel winnen, hè!’ - versie ouders - is een humoristische theatervoorstelling met onder andere Kim Scheerder en Bas Grevelink (van de Comedytrain en de musical Joseph), onder regie van Aike Dirkzwager. Een heerlijk avondje uit in het theater!

De voorstelling kost slechts EUR 5 per persoon. Hieronder een trailer van de voorstelling:

Ik zou zeggen gaan!