Noordzee Toernooi brengt 1250 euro op!

Op zaterdag 10 juni organiseerde ttv Argus het Noordzee Toernooi. Het doel van het toernooi was, naast er een gezellige dag van te maken, zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Noordzeeziekte. Deze stichting zet zich in om onderzoek naar de Noordzeeziekte mogelijk te maken. En dit is gelukt! Aan het eind van de dag kon ttv Argus een cheque overhandigen aan Ruben van der Laan van 1250 euro! Dit bedrag kwam tot stand door sponsorgiften, inschrijfgelden van het toernooi, een grote verloting, verkoop van soep en een vrije giftenpot.
Het toernooi was ook een groot succes. Er werd gespeeld met een nieuwe toernooivorm, en dan ook echt nieuw. Niemand had ooit eerder zo'n toernooivorm gespeeld. Het 40 punten toernooi hield in dat iedereen telkens 2 games speelde, van in totaal 40 punten. En ieder punt telde ook mee voor de eindrangschikking. Tevens werd er zowel geenkeld als gedubbeld in de poule. Hierdoor kreeg men ook telkens weer een andere dubbelpartner. Het is altijd even afwachten of een nieuwe toernooivorm aanslaat, maar dit was zeker het geval!
Tot slot willen we iedereen bedanken die, in welke mate dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan de organisatie van het toernooi, en natuurlijk iedereen die heeft bijgedragen aan het geweldige bedrag van 1250 euro!