Mooie uitslagen in seniorencompetitie

Het was een “volle bak” afgelopen vrijdag in sporthal De Borgstee, met alle seniorenteams die thuisspeelden.

Argus 1 - FTTC 1 9-1
Bij de mannen uit Frjentsjer is het altijd even wachten wie er achter de tafel verschijnt, maar deze keer was kopman Terpstra gelukkig thuisgelaten. Argus 1 profiteerde optimaal, alleen Jasyron Mathilda beet 1 keer in het stof. Gert Storteboom en Raymondo Bosch bleven ongeslagen.

Argus 2 – GTTC 4 9-1
De valse start van vorige week werd meer dan goed gemaakt tegen de stadjers uit Groningen (met de sympathieke en met de week slanker (diep respect!!!) wordende Tjaart de Vries in de opstelling). De gebroeders Norbert en Frank Schuur lieten zich de kaas niet van het brood eten en wonnen alledrie hun partijen. Thijs Groenevelt won er twee zodat er een ruime overwinning behaald werd.

Argus 3 – De Treffers 5 9-1
Ook team 3 had nog wat goed te maken en deed dat meer dan voortreffelijk tegen de Klazienaveensters, met oud-Argus speelster Annemarie Zijnstra in de gelederen, die als enige een partij wist te winne, tegen Cedric Oliva. Ewold Hamminga en Bart Oliva vijzelden hun percentages maximaal op deze wedstrijd.

Argus 4 – Vries 1 2-8
Onze herintereders hebben het lastig in de 2e klasse, maar het vertoonde spel vertoont zeker vooruitgang en lichtpuntjes voor de toekomt. Aldert Sanneman en Jeroen Feringa zorgden voor de punten vanavond. Bennie Kok speelde als immer prachtig technisch tafeltennis, maar dat leidde nog niet tot overwinningen.

Argus 5 – GTTC 7 9-1
Linda Gorter en Loes Koning lieten zich optimaal stimuleren door het spel van Hans van Kampen Wieling (of was het nou net andersom?). Hoe het ook zij, aan het eind van de rit stond ook hier een dikke 9-1 overwinning op het scorebord. Loes “gunde” de tegenstander een puntje. Hans en Linda waren genadeloos.

Argus 6 – Tjuchem 1 7-3
Team 6 had nog niet gespeeld deze competitie en kreeg in haar eerste wedstrijd gemeentegenoot Tjuchem op bezoek. Robert Grutter en Abel Elzinga doen niet aan vriendendiensten en bleven ongeslagen. Nieuwkomer Klaas Meints liep zich het vuur uit de schoenen, maar dat was (nog) niet genoeg voor een overwinning (kwestijd van tijd). Klaas was wel succesvol in het dubbelspel overigens!

Het bleef na afloop nog lang gezellig in de sportkantine, waar uiteindelijk om een uur of drie het licht uitging.