Moeilijk weekend Argus jeugd teams

Met hierna nog maar een wedstrijd te gaan is het in meerdere klassen nog erg spannend wie er kampioen worden en wie er gaat degraderen.
Argus 1 deed het goed tegen Gttc2 in Groningen en wisten met 2-8 te winnen. Wederom won Caspar van Rooijen al zijn wedstrijden. Maurice Storteboom en Timon Strijbosch wonnen er ieder twee en ook het dubbel ging mee naar huis. Volgende week heeft dit team in ieder geval 5 punten nodig om kampioen te worden.
Argus 2 was al vroeg op pad om bij TIG 1 te tafeltennisen. Hier wonnen ze met 3-7. Kopman was deze keer Lars Nieborg die al zijn drie partijen wist te winnen. Scott van Kampen en Harm-Jan Hazenberg wonnen er ieder twee. Dit team moet volgende week met 7-3 winnen om no kans te maken op een kampioenschap, zij moeten volgende week tegen de concurrent dus dat wordt nog spannend.
Argus 3 speelde thuis tegen Emmen 3 en verloren na spannende wedstrijden uit eindelijk met 3-7. Jord van der Lichte won twee partijen en Remco Bosma moest met 1 partij genoegen nemen. Dit team gaat waarschijnlijk in de middelmoot eindigen in de tweede klasse.
Argus 4 speelde uit tegen Ready en deed helaas geen goede zaken voor zichzelf en verloren met 6-4. Mervin van Dijken wist er twee te winnen en Melissa Halmingh en Willem-Jan Oostland ieder een. Dit team moet volgende week een goede uitslag neer zetten om nog kampioen te kunnen worden en zijn dan mede afhankelijk wat het vijfde Argus team doet tegen hun concurrent Appelscha. Argus 5 had het zaterdag moeilijk tegen Dttc 1 en verloren met 4-6. Kopvrouw was Danielle Storteboom die al haar drie partijen wist te winnen en het vierde punt werd gescoord door Pien Kamps.
Argus 6 speelde uit tegen Ready en verloren met 6-4. Douwe Kruizenga won twee partijen, Jort Everts en Nick Schoonbeek ieder een. Ook dit team eindigt waarschijnlijk in de middenmoot.
Ons kampioensteam Argus 7 speelde uit tegen Doto 2 en wonnen met 9-1. Alle enkelspelen werden gewonnen door Thye Greven, Liecke Greven en Luuk Tholen, maar het dubbel moesten ze achterlaten bij Doto.
Argus 8 wist eindelijk weer eens een keertje te winnen en wel met 4-6 tegen Aktief 1. Julia Broerken en Eva Stok wonnen er ieder twee en Maartje Broerken nam genoegen met een punt.
Argus 9 speelde thuis tegen Dttc2 en verloren met 3-7. Deze punten werden gescoord omdat de tegenstander maar met twee personen waren. Helaas gingen alle gespeelde wedstrijden met Dttc naar huis.
Deze week waren alweer de laatste wedstrijden in de mini competitie en onze Argus jeugd had eindelijk een thuis wedstrijd en met vele ouders op de tribune was het een gezellig aanzicht. Argus 1 won overtuigend met 0-5 van Reflex 65. Roos Ubels en Lennie Tromp deden dit heel knap. Vervolgens moesten ze tegen Vinkhuizen 1 spelen en verloren met 1-4. Hier wisten de meiden alleen het dubbel te winnen. Argus 2 speelde tegen Oldambt 1 en verloor met 1-4. Hier werd ook alleen het dubbel gewonnen door de jongens Justin van der Laan en Samuel Hanning. Aan het einde van de competitie wedstrijden werd er nog een individueel toernooitje gespeeld en kregen alle kinderen na afloop een medaille en een diploma.