Maurice prolongeert titel jeugd clubkampioenschappen

Maurice wist net als vorig jaar de A categorie van de jeugd Clubkampioenschappen op zijn naam te schrijven. In de finale was hij te sterk voor Scott, die in zijn laatste jeugdwedstrijd genoegen moest nemen met de tweede plaats. Danielle en Tiemo streden om het brons. Deze strijd werd toch wel verrassend gewonnen door Danielle.

De B categorie werd gewonnen door Pien Kamps, die in de finale te sterk was voor Roos. Annelien  ging er met de derde plaats vandoor, ten koste van Tim.

Natuurlijk werd er net als andere jaren ook een dubbel toernooi afgewerkt. Thije en Justin waren een sterk koppel, en bleken onverslaanbaar.  Pien en Tim wisten beslag te leggen op het zilver, en een derde plaats was er voor Annelien en Danielle.

Ook werd er voor de jongste jeugdleden Rond de Tafel gespeeld. Omdat er maar 3 jongere jeugdleden meededen, mochten Maurice, Tiemo en Scott meespelen, maar in de eerste ronde was het al duidelijk dat de jonkies heer en meester waren. Uiteindelijk wist Aafke de meeste punten bij elkaar te spelen, en werd zijn verdiend eerste. Steyn werd tweede, op de voet gevolgd door Ruben, die derde werd.

Met 14 deelnemers hadden we een klein toernooi, maar  we hebben mogen genieten van veel leuke en spannende wedstrijden!