Jeugdverslag Argus

Harkstede: Cruciale wedstrijden afgelopen weekend voor Argus Jeugd

Argus 1 had een thuiswedstrijd tegen koploper actief 1. Aangezien deze jongens elkaar allemaal al heel goed kennen was op voorhand een spannend wedstrijd verloop verwacht en dat kwam inderdaad uit. Er waren vele 5-setters nodig om uiteindelijk tot een 4-6 te komen in het voordeel van Actief. Timon Strijbosch  won er twee. Maurice Storteboom en Caspar van Rooijen ieder een. Hierdoor heeft Actief afstand genomen en staat ruim aan kop.

Argus 2 moest al vroeg op pad om om 9.00 uur  in Appelscha aan te treden tegen het eerste jeugd team. Ondanks dit vroeg tijdstip won het team wel met 4-6. Scott van Kampen won er drie, Lars Nieborg was goed voor twee punten en het dubbel werd ook mee  naar huis genomen.

Argus 3 speelde thuis tegen Appelscha 2 en ook dit was een cruciale wedstrijd want ook hier zijn nog eventuele kampioen kansen . Wederom werden er vele 5-setters gespeeld en uiteindelijk ging toch Appelscha met 6 punten naar huis en Argus kon 4 punten bijschrijven. De argus punten werden gemaakt door Melissa Halmingh twee keer en Pien Kamps en Danielle Storteboom ieder een keer.

Vinkhuizen 2 had Argus 4 op bezoek, ondanks de uitslag was het hier ook wel spannend. Hier trok Argus 4  aan het langste end en won met  2-8. Liecke en broer Thye Greven bleven ongeslagen en wonnen er ieder drie, Jort Everts  won er een  en ook het dubbel werd gewonnen door Argus.

Hou Tafel had Argus 5 te gast en dit team deed goede zaken. Ze wonnen met 2-8. Boudewijn Stok  en Valentijn Versluis wonnen  er ieder  drie en Robin Schuur ging met een winstpartij naar huis. Ook hier was het dubbel voor Argus.

Argus 6 speelde thuis tegen Dedemsvaart3 en verloren helaas met 2-8.   Mark Ottens en Tim Harmsen waren ieder goed  voor een winstpartij.

Argus 7 had een vrij weekend. Net als de mini-competitie