Jeugdverslag Argus

Harkstede: goed weekend voor meeste  Argus jeugdteams
na twee weken voorjaarsvakantie was er deze week weer een normale ronde in de voorjaarscompetitie.
Argus 1 moest gelijk vroeg weg want deze moesten naar Gelderland om het op te nemen tegen Hutaf 2. Dit deden ze goed want ze wonnen  met 3-7. Caspar van Rooijen was weer goed voor drie partijen, Timon Strijbosch won er twee en Maurice Storteboom  een . Ook het dubbel was voor Argus.
Argus 2 had een uitwedstrijd iets dichter bij huis en reden richting Groningen waar Gttc 1 op hun wachtte. Hier  werden de punten gedeeld:5-5. Tiemo Laban won al zijn  drie partijen, Scott van Kampen twee. Helaas bleef Harm-Jan Hazenberg met lege handen staan.
Argus 3 speelde thuis tegen Oldambt 1 en wonnen uiteindelijk met 8-2. Dit reslultaat werd bereikt na veel vijfsetters en vele spannende uitslagen van 11-9 of hoger. Melissa Halmingh en Danielle Storteboom wonnen hierdoor al hun drie wedstrijden. Pien Kamps was goed voor twee  winstpartijen.
Argus 4 had een vrij weekend doordat Dedemsvaart zich  teruggetrokken heeft.
Argus 5 was ook thuis aanwezig en speelde tegen Dokkum 2, hier werd de uitslag 4-6. Eva Stok was kopvrouw met twee gewonnen partijen. Broertje Boudewijn Stok en Robin Schuur waren ieder goed voor een winstpartij.
Argus 6 ging op bezoek bij het Drentse Hou tafel 1  en wonnen keurig met 6-4. Annelien Greydanus wist alle drie de partijen te winnen, Mark Ottens  2 en het dubbel was ook voor Argus.
Argus 7 speelde thuis tegen Oldambt 3 en verloren net met 4-6. Roos Veen en Justin van der Laan  wonnen er ieder 2.
Dit weekend was er ook weer een ronde in duo mini competitie waar 1Argus team  aan mee doet.
Argus begon tegen Tornado 74 en verloor helaas met 0-5. Sarah Kruizenga en Kirsten van Kalkeren wisten geen puntje naar zich toe te trekken. Hierna moesten ze nog tegen Vinkhuizen, dit ging beter en ze wonnen met 3-2. Zowel Sarah als Kirsten wisten een partij te winnen. Ook het dubbel werd door de meiden gewonnen