Jeugdverslag Argus

Harkstede: Voorjaarscompetitie van jeugd TTV Argus weer begonnen

De voorjaarscompetitie is weer begonnen voor de jeugd van Ttv Argus. Dit seizoen spelen 7 jeugdteams mee in verschillende klassen.

Team 1 komt net als vorige seizoen uit in Landelijk C en begonnen lastig omdat er ziekte was in het team, ondanks dit wist het team nog wel met 4-6 te winnen tegen Emmen 2. Maurice Storteboom was deze middag kopman en won alle drie de partijen, Caspar van Rooijen was goed voor twee punten en invaller Tiemo Laban was ook nog goed voor een punt.

Team 2 komt nu uit in de eerste klasse nadat ze vorige seizoen gedegradeerd waren uit de Noordelijke  klasse. Helaas begonnen de jongens niet goed aan deze competitie en verloren gelijk met 9-1 van De Treffers 4. Alleen Scott van Kampen wist  een puntje af te snoepen van dit team.

Team 3 en 4 spelen allebei in de tweede klasse en hierdoor begonnen ze tegen elkaar deze week. Team 3 wist uiteindelijk na een lange strijd met 7-3 te winnen van team 4. Bij team 3 was Melissa Halmingh de kopvrouw van dit team en won alle drie haar wedstrijden. Pien Kamps en Danielle Storteboom deden ook goed mee en wonnen er ieder twee. Bij team 4 waren het Luuk Tholen en Liecke Greven degene die de punten bij team3 wisten af te snoepen en ook het dubbel was ook voor team 4.

Team 5 en 6 zitten ook bij elkaar in de poule en ook zij begonnen tegen elkaar te spelen. Deze teams komen uit in de 4de klasse. Argus 5 was te sterk voor  team 6 en wonnen met 9-1.  Boudewijn Stok en Robin Schuur  wonnen al hun  drie partijen  en Eva Stok won er twee. Voor team 6 wist Mark Ottens de eer te redden en ging met 1 punt naar huis.

Argus 7 is een nieuw team die vorig seizoen uitkwam in de mini competitie  en dit seizoen uitkomt in de 5de klasse. Zij begonnen thuis tegen Assen 4  en ze wonnen met 7-3. Zowel Justin van der Laan, Roos Ubels  en Roos Veen wisten er twee te winnen en ook het dubbel was voor dit team.