Jeugdverslag Argus

~~Harkstede: Drie Argus Jeugdteams zijn kampioen geworden  in de laatste competitieronde!

Argus 1  speelde uit tegen  Gttc 1 uit Groningen en wisten met ruime cijfers te winnen: het werd 9-1. Caspar van Rooijen, Maurice Storteboom waren ieder goed voor drie punten, Timon Strijbosch won er twee. Dit team is uit eindelijk derde geworden in het landelijk C.

Argus 2  speelde  thuis tegen Actief 3, volgens insiders is het 4-6 geworden, maar dit is nog niet officieel bevestigd. Helaas was dit niet genoeg om degradatie te voorkomen.

Argus 3  was ook aanwezig in Harkstede en speelde tegen Assen 2. De jongens wisten met 10-0 te winnen en dit was meer dan genoeg om het kampioenschap in de 2de klasse veilig te stellen. Gijs de Vries, Mervin van Dijken , Remco Bosma en Willem-Jan Oostland van harte gefeliciteerd

Argus 4  speelden ook uit tegen Gttc  en wel het derde team. Hier werd het 7-3 in het voordeel van Argus. Tiemo Laban wist wederom al zijn drie partijen te winnen, Melissa Halmingh won er twee en Pien Kamps 1 en ook het dubbel werd gewonnen. Met dit resultaat werd dit team vierde in de tweede klasse.

Argus 5  was op bezoek bij Dttc 2 uit Appingedam. De jongens en dame lieten zien waarom ze kampioen waren geworden in de vierde klasse en wonnen met 10-0.

Argus 6  had een spannende middag, zij moesten het zonder kopman Robin Schuur spelen en konden nog kampioen worden. Met invaller Roos Veen deed het rest van het team goede zaken en wonnen met 7-3. De punten werden gescoord door: Boudewijn Stok twee keer en Eva Stok 3 keer en Roos  Veen een keer en het dubbel. Dit bleek genoeg te zijn om kampioen te worden in de vijfde klasse! ook dit team willen we van harte feliciteren met het kampioen schap!!

Argus  7 speelde tegen Vinkhuizen 4 en wonnen met 7-3. Valentijn  Versluis won er twee, Tim Harmsen en Mark Ottens ieder een. De tegenstander was maar met twee personen 1 . Hierdoor is dit team derde geworden in de vijfde klasse. 1

Deze week waren ook de laatste wedstrijden van de mini competitie  waar twee Argusteams aan mee doen en het was nog erg spannend deze middag:
Argus 1 speelde eerst tegen Vinkhuizen 1 en won met 5-0. De meiden Lennie Tromp en  Roos Ubels  lieten zien waarom ze kampioenskandidaten  waren en het bleef dus erg spannend. De tweede wedstrijd werd tegen  Talo 1 gespeeld  en werd net gewonnen met 2-3 . Nu moest er nog gewacht worden op de uitslagen van de rest van de teams waaronder Argus 2.

Argus 2 speelde eerst tegen Talo 1 en wonnen met 5-0 en de heren  Raffie Mulder en Jayson Kort waren hierdoor ook weer in de race om kampioen te worden. De tweede wedstrijd speelden zij tegen Vinkhuizen 2, ook deze wonnen ze met 5-0.

Hierdoor kwam Argus 1 en Argus 2 op het zelfde punten totaal, onderling had Argus 1 een beter resultaat en daarom dus kampioen in de  mini-competitie en Argus 2 is tweedes geworden.
Allebei de teams dus ook van harte gefeliciteerd.