Jeugdverslag Argus

Harkstede- De vierde competitieronde jeugd

Argus 1 houdt het spannend in het landelijk c- competitie. Doordat twee spelers een "slechte"dag hadden werd er uit eindelijk m et 4-6 verloren tegen DTs 1 uit Enschede. Timon Strijbosch Had wel zijn dag en won er twee. Maurice Storteboom en Caspar van Rooijen wonnen er ieder een.

Argus 2 speelde thuis tegen de Treffers 2 en ook deze week hadden de jongens het moeilijk in deze klasse en verloren met 0-10.

Argus 3 was op bezoek bij Vinkhuizen 1 en deden weer zeer goede zaken daar en wonnen met 2-8. Gijs de Vries won al zijn drie partijen, Remco Bosma en Willem-Jan Oostland ieder twee en ook het dubbel ging mee naar huis.

Argus 4 ging naar Klazinaveen en speelde tegen het vijfde team van de treffers. Helaas was het verschil groot en werd er verloren met 2-8. Alleen Tiemo Laban wist met zijn spel nog twee tegenstanders te verslaan.

Argus 5 gaat er goed in de 4de klasse en nam het deze week op tegen Doto 2 uit Siddeburen. Ook deze week spreken de cijfers voor zich. Er werd gewonnen met 0-10. Dit werd bereikt door Liecke Greven, Thye greven en Douwe Kruizenga.

Argus 6 was ook op bezoek in Groningen bij Vinkhuizen en wonnen ook keurig met 0-10. Hier werd de maximale score verzorgd door Robin Schuur, Eva Stok en Boudewijn Stok.

Argus 7 komt ook goed mee in de vijfde klasse en nam het nu op tegen Aktief 1. Zij wonnen met 4-6. Valentijn Versluis was man of the match met drie winstpartijen, Annellien Gryedanus won twee van haar partijen en Tim Harmsen won er ook nog een.

Deze week kwam de mini-competitie ook weer in aktie en speelden beide teams twee wedstrijden: Argus 1 speelde eerst tegen Tornado 1 en won met 4-1: Roos Ubels twee punten, Lennie Tromp 1 punt en het dubbel was voor onze meiden. Hierna speelden ze tegen Vinkhuizen 1 dit was wat lastiger maar ze wonnen toch nog met 3-2. Nu scoorden Roos en Lennie ieder een punt en ook weer het dubbel.

Argus 2 begon tegen Vinkhuizen 1 en deden dit zeer goed en wonnen met 5-0. Samuel Hanning en Raffie Mulder zorgden voor de maximale score. Hierna moesten ze aantreden tegen Talo 1 en hadden ze het een stuk lastiger en werd er net met 3-2 verloren. Raffie won nog een partij en ook hier werd het dubbel gewonnen.