Jeugdverslag Argus

Harkstede- Mini compettie Argus jeugd nu ook van start!

Nadat vorige week de reguliere competitie is begonnen begon deze week ook de mini-competitie voor twee Argus teams. Dit houdt in dat een team bestaande uit twee personen die net begonnen zijn met tafeltennis tegen een ander team speelt en er worden meerdere wedstrijden op een middag gespeeld. Argus 1 begon tegen Argus 2 en lieten zien dat zei niet voor niets team 1 zijn en wonnen met 4-1. De punten werden gemaakt door Roos Veen twee keer en Roos Ubels een keer en ook het dubbel werd gewonnen. Het tegen punt werd gemaakt door Samuel Hanning. Hierna moest Argus 1 tegen Vinkhuizen 2 en ook hiervan werd gewonnen. Het werd weer 4-1. Ook nu werden er twee door Roos Veen gewonnen en een door Roos Ubels en de dames gingen er ook met de dubbel vandoor. Argus 2 speelde de tweede wedstrijd tegen Tornado 1 en verloren net met 2-3. Nu wisten zowel Samuel Hanning als Jayson Kort er ieder een te winnen.

In de reguliere competitie werd er natuurlijk ook volop getafeltennist en dit waren de uitslagen:

Argus 1 nam het uit op tegen de Treffers in Klazienaveen. Na vele spannende wedstrijden stond aan het eind van de middag een uitslag van 5-5 op de teller. Wederom wist Caspar van Rooijen al zijn drie wedstrijden te winnen, Maurice Storteboom deed met twee wedstrijden winst goed mee. Helaas bleef Timon Strijbosch met lege handen staan.

Argus 2 speelde in eigen huis tegen Dedemsvaart 1 en verloren helaas met 3-7. Scott van Kampen won twee partijen en Lars Nieborg zorgde voor het derde punt.

Argus 3 speelde ook thuis en wel tegen ttv Appelscha 2, hier werden ook de punten verdeeld: 5-5. Mervin van Dijken was hier de "matchmaker"en won er twee, Willem-Jan Oostland en Remco Bosman wonnen er ieder een en ook het dubbel werd gewonnen.

Argus 4 ging op bezoek in Dokkum en wel het eerste team: Zij wonnen heel verrassend met 3-7. Mellissa Halmingh won al haar drie partijen, Tiemo Laban ging voor twee winstpartijen en Pien Kamps won er een, ook hier werd het dubbel gewonnen.

Argus 5 moest uit tegen Oldambt 3 en namen alle punten mee naar huis, het werd dus 0-10. Luuk Tholen, Thye Greven en Douwe Kruizenga waren verantwoordelijk voor deze overwinning.

Argus 6 speelde in de Borgstee tegen Gttc uit Groningen en verloren nipt met 4-6. Boudewijn Stok won er twee, zus Eva Stok won er een net als Robin Schuur.

Argus 7 speelde uit teen Oldambt 4 en gingen ook met ronde cijfers naar huis: 0-10. Deze score kwam tot stand door Annelien Greydanus, Mark Ottens en Valentijn Versluis.