Jeugdverslag Argus

Harkstede- De najaarscompetitie is weer begonnen bij de Jeugd van Argus

Dit seizoen doen er 7 Argus jeugdteams mee met de competitie. Later dit jaar zal ook de minicompetitie nog starten met een of twee teams.

Omdat Argus 1 vorig seizoen kampioen is geworden spelen de jongens nu Landelijk C. en dit is natuurlijk altijd even wennen, maar ze kwamen goed uit de startblokken en wisten door zeer spannende wedstrijden als winnaar uit de strijd te komen: 7-3 winst tegen Zwolle 4. Caspar van Rooijen was de man of the match en won al zijn 3 partijen, Maurice Storteboom was goed voor twee punten en Timon Strijbosch won er ook nog een. Het zevende punt was het dubbel die ook gewonnen werd.

Argus 2 komt ook in een nieuwe klasse uit en wel de noordelijke divisie. Zij namen de strijd op tegen Assen 1 en moesten gelijk goed aan de bak, maar helaas mocht dit niet baten en werd er verloren met 10-0.

Argus 3 speelt in een andere samenstelling ten opzichte van het vorig seizoen en moesten zich gelijk waar maken tegen de Treffers 4 uit Klazienaveen in de tweede klasse. Dit deden ze prima en kwamen met 2-8 weer thuis. Hier werden de 3 punten gescoord door Gijs de Vries. Remco Bosma en Mervin van Dijken wonnen er ieder twee en ook het dubbel was voor Argus.

Argus 4 komt nu ook uit in de tweede klasse en speelde dit weekend als meidenteam tegen Nordic 1. Ondanks heel goed spel moesten de dames toch genoegen nemen met een 8-2 verlies. Melissa Halmingh en Pien Kamps wonnen ieder een partij.

Argus vijf komt uit in de vierde klasse en begonnen met een vrij weekend.

Argus 6 en Argus 7 komen allebei uit in de vijfde klasse en begonnen daarom ook tegen elkaar. Argus 6 kwam goed uit de start blokken en wonnen met 7-3 ten koste van Argus 7. Van Argus 6 kwamen de punten van : Robin Schuur driemaal, Eva Stok tweemaal en broer Bouwdewijn Stok eenmaal en het dubbel. Mark Ottens, Annelien Greydanus en Tim Harmsen wisten ieder een punt af te snoepen van Argus 6