Jeugdverslag Argus

Harkstede- Argus jeugd goed op dreef dit weekend!

Argus 1 nam het vrijdag avond al op tegen Oldambt 1 en wisten een maximale score te behalen (10-0) mede doordat de tegenstanders maar met hun twee├źn waren. Zowel Timon Strijbosch, Maurice Storteboom en Caspar van Rooijen wonnen twee wedstrijden en de dubbel was ook voor de jongens. Hierdoor behouden ze op dit moment hun koppositie.

Argus 2 won met 1-9 tegen Nordic 1. Scott van Kampen en Lars nieborg waren weer goed voor drie punten en Harm-Jan Hazenberg nam twee punten mee naar huis. Ook hier werd het dubbel gewonnen. Door deze uitslag staat dit team 1 punt verwijderd van de koploper.

Argus 3 speelde thuis tegen Reflex 65 en wonnen met 8-2. Kopman was vandaag Jord van der Lichte, hij wist zijn drie partijen te winnen. Gijs de Vries en Remco Bosma waren ieder goed voor twee punten en ook hier ging het dubbel naar de Argus jongens.

Argus 4 nam het thuis op tegen Dttc 1. Ook hier kwam de maximale score van 10-0 op het scorebord. Mervin van Dijken, Melissa Halmingh en Willem-Jan Oostland waren hier verantwoordelijk voor. Mede door deze uitslag staat ook dit team op dit moment eerste in hun klasse.

Argus 5 speelde uit tegen Vinkhuizen 1 en wonnen nu met 3-7 terwijl ze de vorige keer nog met 3-7 verloren. Pien Kamps en Danielle Storteboom wonnen hun drie partijen en het dubbel was ook voor deze meiden.

Argus 6 speelde weer thuis en wel tegen Dokkum 1. Dit team verloor helaas met 3-7. Maar Dokkum is wel de koploper in deze klasse. Zowel Jort Everts,Douwe Kruizenga en Nick Schoonbeek wisten er een te winnen.

Argus 7 speelde thuis tegen Dttc 2 en wonnen met ruime cijfers:10-0. Dit team is in top vorm en staat ruim op kop in deze klasse. Thye Greven, Liecke Greven en Luuk Tholen waren verantwoordelijk voor deze score.

Argus 8 speelde ook thuis tegen Fttc 1.Dit team heeft het moeilijk gehad deze middag en ze verloren met 1-9. Alleen Boudewijn Stok wist een puntje te scoren.

Argus 9 was ook goed op dreef in Finsterwolde tegen Oldambt 3. Zij wisten te winnen met 4-6. Kop man was Robin Schuur met drie gewonnen partijen, Tim Harmsen was goed voor twee punten en het laatste punt werd gemaakt door Annelien Greydanus.