Jeugdverslag Argus

Harkstede: competitie uitslagen Argus Jeugd

Argus 1 had een uit wedstrijd dicht in de buurt deze keer tegen het bekende Actief 1 waar de jongens elkaar door en door kennen. Het werd 6-4 voor Actief 1 na een heftige strijd. Caspar van Rooijen won er twee, en wist Ivo Wilschut zelf van zijn 100% af te krijgen. Maurice Storteboom won er een en het dubbel werd gewonnen. Volgende week is de laatste ronde in de competitie.

Argus 2 nam het thuis op tegen Appelscha1 en hier werden de punten gedeeld: 5-5. Scott van Kampen won er twee, Lars Nieborg en Harm-Jan Hazenberg ieder een. Hiermee is Harm-Jan eindelijk van de vervelende nul af.

Argus 3 moest al vroeg uit de veren om om 9.00 in Appelscha te zijn voor hun wedstrijd tegen het 2 de team. Het eventuele kampioenschap zal waarschijnlijk tussen deze twee teams gaan, dus een belangrijke wedstrijd. De meiden hadden Liecke Greven als invaller omdat Pien Kamps geblesseerd was dus er was wel sprake van enige zenuwen, de meiden kwamen dus ook met 4-0 achter, maar wisten uiteindelijk de schade beperkt te houden door met 6-4 te verliezen. Hierdoor heeft dit team og altijd zicht op het kampioenschap volgende week. Melissa Halmingh won er twee, Danielle Storteboom en Liecke Greven ieder een.

Argus 4 speelde thuis tegen Vinkhuizen 2, ook hier moest Liecke Greven nog even aan de bak, maar dat deed ze prima, want het team won met 10-0. Jort Everts en Luuk Tholen waren haar mede teamgenoten die voor alle punten zorgde.

Argus 5 had ook een thuis wedstrijd en wel tegen Hou Tafel 1 en wonnen met 8-2. Hier werd gewonnen door Valentijn Versluis drie keer, Robin Schuur en Boudewijn Stok ieder 2 en het dubbel

Dedemsvaart 3 was de tegenstander van Argus 6, helaas Argus 6 niet tegen dit team opgewassen en verloren met 7-3. Mark Ottens won er twee en Tim Harmsen won er een.

Argus 7 was vrij dit weekend en komt volgende week tijdens de laatste wedstrijd weer in actie.