Jeugdverslag Argus

Harkstede- Zeer Goed weekend voor meeste Argus jeugd.

Argus 1 nam het thuis op tegen Gttc 2. Voorafgaand zou dit een strijd worden om plaats 2 of 3 in de competitie, maar onze jongens maakten al snel duidelijk dat zij gaan voor plek 2 en ook de eerste plaats is nog niet ondenkbaar. De uitslag was 10-0. Zowel Maurice Storteboom,Timon Strijbosch en Caspar van Rooijen wonnen al hun drie partijen.

Argus 2 speelde ook thuis omdat hun wedstrijd omgedraaid was. Zij traden aan tegen TIG 1. Ook dit team doet het uitstekend en won met 9-1. Scott van Kampen en Lars Nieborg wonnen ieder drie en Harm-Jan Hazenberg moest genoegen nemen met twee gewonnen partijen. Dit team staat op dit moment bovenaan in de tweede klasse.

Argus 3 moest richting Emmen en had het lastig tegen Emmen 3. Zij verloren net met 6-4. De partijen werden gewonnen door Jord van der Lichte en Gijs de Vries. Zij wonnen er ieder 2

Argus 4 speelde weer thuis en wel tegen Ready 1. Dit team doet ook goed mee in de derde klasse en wonnen deze keer met 6-4. Melissa Halmingh en Mervin van Dijken wonnen er ieder twee en Willem-Jan Oostland ging met een punt naar huis. Ook het dubbel werd gewonnen.

Argus 5 deed zeer goede zaken in Appingedam tegen Dttc 1 en wonnen met 3-7. Pien Kamps blijft het heel goed doen en won er wederom drie. Danielle Storteboom nam twee punten voor haar rekening en Lynn Broerken won er 1, ook het dubbel werd gewonnen door de dames.

Argus 6 speelde weer thuis in Harkstde en nam het op tegen Ready 2. Dit team won na een verwoede strijd met 6-4. Jort Everts kwam ongeslagen uit de strijd en won ze alle drie. Douwe Kruizenga won er twee en Niek Schoonbeek ging met een punt weg.

Argus 7 speelde ook al de gezellige sporthal in Harkstede en won met 7-3 tegen Doto 2, dit kwam mede omdat Doto maar met twee spelers waren, maar desondanks werd er zeer goed getafeltennist door dit team. Thij wist al zijn twee partijen te winnen en Liecke Greven won er een.

Argus 8 was ook al thuis aanwezig en kwam uit tegen Actief 1 uit Winsum. Ook dit team kwamen maar met twee personen, hierdoor werd de uitslag 5-5. Eva Stok wist een partij te winnen en het dubbel ging ook naar dit meisjes team.

Argus 9 speelde net als team 5 in Appingedam en dit team had het daar wel erg lastig en verloren met 9-1. Alleen Tim Harmsen wist te voorkomen dat de jongens met lege handen naar handen gingen.

Naast de reguliere teams kwamen ook onze mini- teams in actie vandaag:
Argus 1 had het lastig tegen Midstars 1, zij verloren met 5-0. Helaas konden Roos Ubels en Lennie Tromp geen winst punt behalen.
Argus 2 speelde tegen oldambt 2 en wisten met 3-2 tewinnen: Zowel Raffie Mulder en Emiel de Vries wisten een potje te winnen en ook het dubbel was voor onze jongens.