Jeugdverslag Argus

~~Harkstede-  Argus 9 boekt eerste overwinning in de competitie.

Argus 9 nam het op tegen oldambt 3 en wisten eindelijk een overwinning te boeken. Zij wonnen met 7-3. Zei deden dit door erg goed te spelen en op de beslissende punten het hoofd koel te houden. Je zag gaande weg de wedstrijd een steeds grotere glimlach om hun gezichten  verschijnen.Robin Schuur wist zelf de maximale score te halen en won drie keer, Annelien Greydanus en Mark Ottens wonnen er ieder twee.

Argus 8 speelde uit tegen Fttc en hadden het zwaar. Ze verloren helaas met 10-0.

Argus 7 had ook een uitwedstrijd en wel tegen Dttc 2, wederom haalde dit team de maximale score van 0-10. Zowel Luuk Tholen , Thije Greven en Liecke Greven wisten drie keer te scoren.

Argus 6  moest het opnemen in Dokkum tegen Dokkum 1. Hier werd het 6-4 voor Dokkum. Jort Everts wist nog twee wedstrijden te winnen, Nick Schoonbeek en Douwe  Kruizenga  wonnen  er ieder een.
Argus 5 speelde thuis tegen Vinkhuizen 1 en verloren met 3-7. De topvrouw was deze keer Pien Kamps, zij won twee partijen en Danielle Storteboom zorgde voor het derde puntje.

Argus 4 was te gast in Appingedam en trad aan tegen Dttc 1, Zij kwamen weer thuis met een 2-8 overwinning. Dit was mede erg knap omdat Luuk Tholen daar zijn tweede wedstrijd van die dag speelde en er ook nog twee partijen  wist te winnen. De andere punten kwamen van Mervin van Dijken en Willem-Jan Oostland  ieder drie keer.

Argus 3   speelde uit bij  Reflex 65,  helaas was de uitslag bij het schrijven hiervan nog niet bekend.

Argus 2  speelde in Harkstede bij tijden en echte thriller tegen Nordic 1, vaak stonden er standen van 22-20 of 16-18 op het scorebord. Uiteindelijk trok Argus aan het langste eind en wonnen ze met 7-3. Scott van Kampen was de kopman en won er drie, Lars Nieborg en Harm-Jan Hazenberg ieder twee.

Argus 1 speelde tenslotte nog een uitwedstrijd tegen Oldambt 1 en haalden hier een goede 3-7 overwinning . Zowel Maurice Storteboom, Timon Strijbosch en Caspar van Rooijen wisten er twee te winnen, ook het dubbel was voor Argus.