Jeugdverslag

Alleen Argus 2 weet tot winst te komen!

Zowel Argus 1 als Argus 2 waren afgereisd naar Klazinaveen waar de team1 en 3 van de Treffers op hun stonden te wachten. Argus 1 verloor met 8-2. Alleen Maurice Storteboom en Caspar van Rooijen wisten een partij te winnen. Er had wel meer ingezeten maar helaas gingen de punten naar de Treffers.
Argus 2 won met 4-6 tegen het derde team van de Treffers, ook hier waren er spannende wedstrijden. Zowel Scott van Kampen, Lars Nieborg en Tiemo Laban wisten er twee te winnen. Allen verloren ze tegen het sterk spelende Lars Brand van de Treffers.
Argus 3 probeerde in Friesland zoveel mogelijk punten binnen te halen en wel in Leeuwarden tegen Ready 1. Ook hier werd letterlijk om elk punt gestreden maar wat net ballen en wat slimheid vielen hier ook de punten net naar de friezen. Pien Kamps wist twee wedstrijden te winnen, Danielle Storteboom 1 en het dubbel ging ook weer mee naar huis.
Argus 4 en 6 speelden in Finsterwolde tegen Oldambt 1 en 2.
Argus 4 verloor met 6-4. Hier werden de punten gescoord door Annelien Greydanus 2 keer en Valentijn Versluis twee keer.
Argus 6 dat dus speelde tegen het tweede van Oldambt verloren ook met 6-4. Hier wisten zowel Justin van der Laan, Raffie Mulder en Roos Ubels er een te winnen en ook hier was het dubbel voor Argus.
Argus 5 had een vrij weekend en kwam dus niet in actie.

Volgende week zal de competitie onderbroken worden door de NK Tafeltennis in Zwolle waar we als Argus ruim aanwezig zullen zijn om te kijken. Verder doen in Zwolle Vier Argusgangers mee met het Klassen kampioenschappen die daar geliljk tijdig zullen plaats vinden: Tiemo Laban, Scott van Kampen, Valentijn Versluis en Liecke Greven zullen in verschillende klassen hun kunnen laten zien. Wij wensen hun al veel succes volgende week!