Jeugdverslag

Argus 2 en 7 nu al kampioen!

Argus 1 had een verre reis naar Rotterdam, maar kwamen helaas met lege handen terug Er werd met 10-0 verloren..

Argus 2 speelde uit tegen Actief 2 en wonnen met 3-7. De punten werden gescoord door Scott van Kampen en Tiemo Laban, ieder drie keer en het dubbel werd gewonnen. Hierdoor is dit team niet meer in te halen en zijn ze kampioen in de eerste klasse. Gefeliciteerd!!

Argus 3 speelde thuis tegen Appescha 1 en eindigden met een 5-5 uitslag. Pien Kamps en invaller Liecke Greven wisten er ieder twee te winnen. Melissa Halmingh was goed voor een punt.

Argus 4 was ook thuis aanwezig en nam het op tegen Gttc uit Groningen. Helaas was de tegenstander net iets te sterk en er werd verloren met 3-7. Thije Greven en Jort Everts wisten er ieder een te winnen en ook het dubbel werd door dit team gewonnen.

Argus 5 speelde ook huis en wel tegen Dttc 2, hier werden de punten ook gedeeld en was dus 5-5 de uitslag. Valentijn Versluis won er drie, Annellien Greydanus een en ook her werd het dubbel gewonnen.

Argus 6 had thuis Oldambt 2 op bezoek. Zij wonnen netjes met 7-3. Alle drie de spelers (roos Veen, Tim Harmsen en Mark Ottens) wisten er twee te winnen en ook hier werd keurig het dubbel gewonnen.

Argus 7 had ook een thuis wedstrijd en wel tegen Talo 1. Dit team wist de zenuwen ook goed in bedwang te houden en wonnen met 7-3. Raffie Mulder won ze alle drie, Justin van der Laan 2 en Lennie Tromp een. Door deze uitslag is ook dit team niet meer in te halen door de tegenstanders en zijn ze een wedstrijd voor het eind al Kampioen in de vijfde klasse. Gefeliciteerd!!