jeugdverslag

Argus 1 moest net als vorige week tegen Hutaf  1. Helaas konden ze deze week niet dezelfde uitslag neerzetten. Vorige week waren de Argus Jongens te sterk, nu de Hutaf jongens en er werd verloren met 4-6. Zowel Maurice Storteboom, Timon Strijbosch, Caspar van rooijen wisten een partij te winnen. Ook het dubbel werd gewonnen.

Argus 2 nam het thuis op tegen Dokkum 1 en wonnen met 6-4 , zowel Tiemo Laban, Scott van Kampen als Lars Nieborg wisten er twee te winnen. Hierdoor blijven ze ruim aan kop staan in de eerste klasse met nog twee wedstrijden te gaan.

Argus 3 speelde ook thuis en wel tegen Ready, dit team kon geen potten breken dit weekend en verloren uiteindelijk met 1-9. Alleen Melissa Halmingh wist er een te winnen.

Argus 4 was ook thuis aanwezig en nam het op tegen Assen 3.  Dit team wist uiteindelijk met 6-4 te winnen. Liecke Greven en Jort Everts wonnen er ieder twee, Douw Kruizenga een en hier werd het dubbel ook gewonnen.

Argus 5 was het enige team dat een uitwedstrijd had dit weekend en wel tegen Emmen 3. En dit duel wisten ze te winnen  met 4-6. Valentijn versluis en Annelllien Greydanus wonnen er ieder 2 en Robin Schuur nam een punt mee naar huis. Hier werd ook het dubbel gewonnen.

Argus 6 speelde weer in Harkstede tegen Doto 2 en wonnen mede dankzij invaller Justin van der Laan  ( 2 keer) met 8-2. Roos veen won er ook 2 en Tim Harmsen won al zijn 3 partijen.

Argus  7 blijft het goed doen en won met 6-4  van Vinkhuizen 3. Raffie Mulder en Roos Ubels wonnen er ieder  twee en Lennie Tromp een . verder werd ook hier het dubbel gewonnen. Door deze uitslag staat dit team nog steeds bovenaan in hun klasse en zij hebben nog twee rondes te gaan om dit vol te houden