jeugdverslag

Argus 2  pakt monsterzege op concurrent HTTC 1

Argus 1 had een lastige uitwedstrijd tegen Hercules 2 uit Terborg. Maar ondanks dat er met een invaller werd gespeeld  werd het toch nog 5-5 uit het vuur gesleept. Invaller Danielle Storteboom wist helaas niets te winnen maar Liecke Greven was goed voor 3 punten, Tiemo Laban pakte ook een punt mee en het dubbel werd gewonnen. Hiermee blijven ze concurrent SVE nog 4 punten voor en staan nog op de eerste plek.

Argus 2 moest al vroeg op pad om op tijd te zijn voor hun wedstrijd in Houten. De jongens waren goed uitgeslapen want dit team van HTTC  is een concurrent voor het kampioenschap. Er werd met maar liefst 9-1 gewonnen. Thije Greven, Timothy Wong en Justin van der Laan wonnen ieder hun drie enkelspelen. Helaas ging het dubbel naar HTTC. Dit team staat nu met 7 punten verschil op de eerste plaats.

Argus 3 had wederom een lastige wedstrijd, deze keer reisden ze af naar Deventer, waar Swift 2 op hun wachtte. Het werd 8-2 voor de Deventernaren. Alleen Roos Veen wist twee punten mee te nemen naar Harkstede. Wederom bleef Marijke Takens en Annelien Greydanus met lege handen staan.

Argus 4 had een vrij weekend.

Volgend weekend hebben alle teams een vrij weekend en daarna volgen er weer 2 thuiswedstrijden.