jeugdverslag

Twee argus jeugdteams bovenaan halverwege de competitie

Wederom thuiswedstrijden voor Argus jeugd

Argus 1 had Tempo team 1 op bezoek. Het team begon wat matig aan de wedstrijd en stond met 0-2 achter. Hierna ging het stukken beter en kwam er een 7-3 overwinning uit de bus. Fleur Hoogeveen was weer goed voor 3 gewonnen partijen. Tiemo Laban won er 2, Liecke Greven 1 en ook het dubbel werd door Fleur en Liecke gewonnen. Halverwege de competitie staat dit team met 6 punten voorsprong ruim aan kop in hun poule.

Argus 2 speelde tegen ONI 1 uit wijchen. Dit was een belangrijke wedstrijd want hier strijden 3 teams voor de eerste plek. Argus 2 deed erg goede zaken mede ook omdat de concurrenten wat punten lieten liggen. Argus 2 wist met 8-2 te winnen. Thije Greven wist ze alle drie te winnen, Timothy Wong en Danielle Storteboom wonnen er ieder 2. Ook hier werd het belangrijke dubbel gewonnen. Door deze stand staat Argus 2 ook bovenaan halverwege de competitie met 3 punten voorsprong op nummer 2.

Argus 3  blijft het lastig houden in hun poule van landelijk C. Ditmaal was SKF/Hoogland uit Veenedaal hun de baas. Ondanks mooie rallys en punten werd er toch met 2-8 verloren. Zelfs het beroemde dubbel werd verloren. Roos Veen zorgde voor de twee punten. Dit team staat op dit moment 5de in hun poule.

Argus 4 had actief vries 2 op bezoek. Het team begon goed, stond met 2-0 voor maar liet vervolgens de stand weer terug komen tot 2-1. Hierna was het Argus die de punten pakten. Er werd met 9-1 gewonnen. Dani Rodriquez en Samuel Hanning wonnen er ieder drie. Aafke Greydanus ging  er met twee punten vandoor. Hier werd ook het dubbel gewonnen. Halverwege staat dit team in de middenmoot op een keurige derde plek