jeugdverslag

Argus jeugd doet goede zaken

Alle Argus team speelden een thuis wedstrijd, maar Argus 1 deed dit in verband met het tijdstip in Emmen.

Argus 1 speelde daar tegen Dokkum 1, dit Noordelijke onderonsje werd  gewonnen door Argus met 8-2. Fleur Hoogeveen was weer goed voor drie punten, Tiemo Laban en Liecke Greven voegden daar ieder twee aan toe.  Dit team staat nu 5 punten los van de nummer twee in de poule.

Argus 2 was al wel vroeg aanwezig in de Borgstee in Harkstede en kreeg Kampenion 1 uit Kampen op bezoek. Deze twee teams stonden voor deze wedstrijd gelijk in punten dus een waardige tegenstander. Dat bleek ook wel tijdens de wedstrijden tot 4-4 ging het gelijk op. De laatste 2 wedstrijden waren voor Argus zodat er toch nog met 6-4 gewonnen werd. Thije Greven en Timothy Wong wonnen er ieder twee, Justin van der Laan won er een. Ook het belangrijke dubbel werd door Argus gewonnen. Argus 2 staat nu gedeelde eerste met het team uit Houten:HTTC

Argus 3 speelde ook vroeg in de ochtend en kreeg Assen 1 als tegenstander. Dit team deed erg goede zaken en wist zelfs met 8-2 te winnen. Roos Veen en Bas van der Graaf wonnen al hun drie wedstrijden en Annelien Greydanus nam een punt voor haar rekening. Ook hier werd weer het sterke dubbel van Roos/Annelien gewonnen. Argus 3 staat nu op  vijfde plek in de poule.

Argus 4 speelde tegen het friese Odi 1 uit Oudega. Dit team won met 7-3 Zowel Dani Rodriquez, Aakfe Greydanus en Samuel Hanning wonnen er ieder twee. En ook hier werd het dubbel gewonnen. Aradhana Klein van Odi was te sterk voor de Argus spelers, zij maakte de punten voor Odi. Argus 4 staat nu derde in hun poule.